Kokopohjalliset

Kokonaiset pohjalliset parantavat jalkojen mukavuutta ja vähentävät jalkaongelmien, kuten luun kärjen, riskiä.

Kokopohjalliset ovat koko jalan kattavia pohjallisia, jotka vastaavat moniin erilaisiin tarpeisiin. Meiltä löytyy kokopohjallisia useina eri versioina, ja ne vähentävät kipua jalan alla sekä tarjoavat jaloille miellyttävän laskeutumisen. Meiltä löydät kaikkea ortopedisistä pohjallisista urheilupohjallisiin sekä geelipohjallisista pelkistettyihin, arkikäyttöön sopiviin pohjallisiin.

Kokopohjalliset

Kokopohjalliset ovat tukea ja vaimennusta koko jalalle tarjoavia pohjallisia. Kokopohjallinen on ergonomisesti muotoiltu ja se sopii eri tyyppisille jaloille. Kokopohjalliset ovat myös hyvä vaihtoehto henkilöille, jotka kärsivät huomattavasta jalkojen hikoilusta. Pohjallinen on helposti vaihdettavissa ja se suojaa kenkää sekä kosteudelta että ikäviltä hajuilta. Kokopohjallisia on saatavilla erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisista materiaaleista valmistettuina. Kaikki kokopohjalliset tarjoavat tukea koko jalalle, mutta jotkut niistä voivat myös keskittyä tarjoamaan tukea jalan tietyille osille.

Kuka voi käyttää kokopohjallisia?

Kokopohjalliset ovat todellisia suosikkipohjallisia ja niitä voivat käyttää niin lapset kuin aikuisetkin. Kokopohjallisen ainutlaatuinen vaimennustoiminto sopii kaikille jaloille ja kengille. Monissa kengissä on tasaiset pohjat, mikä voi aiheuttaa erilaisia jalkaongelmia. Lisäämällä kenkiin kokopohjalliset voit sekä lisätä kenkien käyttömukavuutta että ehkäistä komplikaatioita.

Tästä syystä sinun tulisi käyttää kokopohjallisia

Kokopohjalliset parantavat jalkojesi mukavuutta sekä vähentävät jalkaongelmien, kuten luupiikin, riskiä. Pohjalliset tarjoavat yksilöllisen istuvuuden samalla, kun ne suojaavat kenkiä kulumiselta ja jalkahieltä. Mikäli jalkasi ovat kapeat, kokopohjalliset voivat olla toimiva keino välttyä jalkojen liukumiselta kenkien sisällä.

Kokopohjalliset jalkaholvin tuella

Nämä pohjalliset parantavat jalan mukavuutta kengässä sekä tarjoavat tukea jalan koko lihaksistolle. Tällainen pohjallinen sopii täydellisesti myös niille, joilla on lattajalka tai madaltunut jalkaholvi. Pääset katsomaan valikoimamme kaikki jalkaholvia tukevat pohjalliset täältä. Saatavilla on myös kokopohjallisia, joihin ei sisälly jalkaholvin tukea.

Kokopohjalliset iskunvaimennuksella 

Nämä pohjalliset tarjoavat ainutlaatuisen iskunvaimennuksen ja ne ottavat paineen ja iskut vastaan tehokkaasti. Pohjallisten geeli tarjoaa jaloille pehmeän tuntemuksen. Kantapään pohjalliset vähentävät kantapäähän kohdistuvaa painetta ja ne sopivat täydellisesti niille, jotka kärsivät luupiikistä. Jalkaterää tukevat kokopohjalliset vähentävät iskuja, joille jalat altistuvat aktiviteettien yhteydessä. Nämä pohjalliset ovat oiva vaihtoehto myös korkokenkiä käyttäville, sillä ne vähentävät jalkaterään kohdistuvaa painetta. Pohjalliset sisäänrakennetuilla geelityynyillä sopivat kaikenlaisiin kenkiin ja tarjoavat käyttäjälleen maksimaalista mukavuutta.

Kokopohjalliset lievittävät koko jalkaan kohdistuvaa kuormitusta ja ehkäisevät jalkojen väsymistä. Pohjalliset sopivat kaikille jaloille, sillä ne ovat useimmiten leikattavissa yksilölliseen kokoon ja istuvuuteen sopiviksi.

Millaiset pohjalliset sopivat minulle? 

Valitessasi juuri sinulle sopivia pohjallisia on tärkeää ensiksi tunnistaa, missä kohtaa jalkaa ongelma tai kipu sijaitsee. Ehkäpä jalkasi tarvitsevat ylimääräistä iskunvaimennusta, vakautta tai asennon korjausta? Kun olet selvittänyt jalkaongelmasi laadun, voit lukea erilaisista pohjallisistamme ja valita niistä omille jaloillesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Mikäli olet epävarma pohjallisten valinnasta, suosittelemme ottamaan yhteyttä lääkäriisi saadaksesi yksilöllisiä neuvoja jalkaongelmiisi liittyen.