Työkenkien pohjalliset

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset työkenkiin

Miellyttävät pohjalliset, jotka on kehitetty työkenkiin. Kyseessä on valikoimamme parhaiten iskuja vaimentavat pohjalliset, jotka muotoutuvat ihanasti jalkojen mukaisesti ja jotka tarjoavat tervetullutta mukavuutta pitkiin työpäiviin. 


Upeasti iskuja vaimentavat

Muotoutuvat jalkojen mukaisesti

Kehitetty työkenkiin

Mukautettavissa omiin kenkiin sopiviksi


Erityisesti työkengille kehitetyt

Pitkät työpäivät ahtaissa työkengissä kovilla alustoilla, kuten asfaltilla tai kivi- tai betonilattialla, käveltäessä aiheuttaa usein kipua jalkoihin. Nämä pohjalliset on kehitetty sopimaan erityisesti työkenkiin ja ne tarjoavat jaloillesi pehmeän ja miellyttävän iskunvaimennuksen kaikenlaisissa kengissä. Pohjalliset ovat erittäin kevyet ja niiden huopapäälliset ovat hengittävät, mikä ehkäisee jalkahien ja ikävien hajujen muodostumista.

Raskas työ vaatii huomattavaa joustavuutta ja liikkuvuutta. Nämä työkengille kehitetyt pohjalliset ovat joustavat ja kulutusta kestävät. 

Sopivat kaikenlaisiin kenkiin

Nämä miellyttävät pohjalliset sopivat käytettäväksi kaikenlaisissa työkengissä. Käytätpä sitten kovia suojakenkiä, tai kävelet tai seisot töissä pitkiä aikoja, nämä työkengille kehitetyt pohjalliset tekevät työpäivistäsi mukavampia.

Työkenkien pohjalliset sopivat: Varastotyöhön, jossa seisotaan varaston kovilla lattioilla. Fyysistä työtä tekeville kirvesmiehille ja käsityöläisille. Sähköasentajille ja muuhun asennustyöhön. Tehdastyöntekijöille koville tehtaan lattioille. Fyysisesti vaativaa työtä tekeville kuorma-auton kuljettajille. Paljon työssään käveleville vahtimestareille ja kiinteistöhuollon työntekijöille sekä puutarha- ja puistotyöntekijöille.

KokoMinMax
35–4023 cm25,5 cm
41–4726 cm31 cm


* Kaikki pohjallisemme ovat leikattavia. Saat pohjallisesta juuri oikean kokoisen leikkaamalla sen tavallisilla saksilla yllä olevan kokotaulukon mukaisesti.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 386

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.