Pohjalliset jalkaholvin tuella

Varastossa.

24.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset jalkaholvin tuella (2 kpl)

Pehmeät, jalkaholvia tukevat pohjalliset tarjoavat ihanteellista tukea jalkaholveillesi, minkä ansiosta jalkasi laskeutuvat miellyttävästi jokaisella askeleella. Näitä erinomaisia pohjallisia käyttämällä voit välttää kivun jalkojesi alla. 


Tarjoavat tukea jalkaholveille

Erinomaista mukavuutta ja istuvuutta 

Vähentävät ja ehkäisevät kipua

Korkealaatuiset


Tukea jalkaholveillesi 

Käyttämällä näitä pohjallisia jalkaholvin tuella jalkaholvisi saavat tukea ja jalkasi laskeutuvat kävellessä pehmeämmin ja miellyttävämmin. Näitä jalkaholveja tukevia pohjallisia käyttämällä voit korjata jalkojesi askellusta oikeaan suuntaan siten, että vältyt samalla myös kivusta jalkojesi alla. 

Pronaatiota lieventävät pohjalliset 

Pohjalliset tarjoavat sinulle mahdollisuuden saada suora askellus oikeanlaisella jalkojen laskeutumistavalla, myös pronaation yhteydessä eli jos kärsit lattajaloista tai kävelet enimmäkseen jalkojen sisäsyrjällä. Nämä pohjalliset auttavat myös ehkäisemään pronaatiota ja ne tarjoavat tukea jalkojen sisäsivuille. 

Valitse pohjallistesi koko

Alla olevan kokotaulukon koot vastaavat kenkäsi kokoa. Näitä ainutlaatuisia pohjallisia on saatavilla kymmenessä eri koossa. Lähetämme aina yhden parin pohjallisia, toisin sanoen kaksi kappaletta.

Koko 36 = 23,5 cm
Koko 37 = 24 cm
Koko 38 = 24,5 cm
Koko 39 = 25 cm
Koko 40 = 25,5 cm
Koko 41 = 26 cm
Koko 42 = 26,5 cm
Koko 43 = 27 cm
Koko 44 = 27,5 cm
Koko 45 = 28 cm

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 562

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.