Lisäpituutta tarjoavat pohjalliset (5 cm)

Varastossa.

34.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Lisäpituutta tarjoavat pohjalliset (3–5 cm)

Kasvata pituuttasi viisi senttimetriä näillä kätevillä pohjallisilla. Pohjalliset ovat pehmeät ja mukavat käyttää, ja samalla ne saavat sinut näyttämään pidemmältä. Pohjallisia on korotettu 3–5 senttimetriä kantapäiden kohdalta.


Kasvata pituuttasi viisi senttimetriä

Pohjalliset eivät näy kengistä

Pehmeät ja mukavat

Sopivat miehille ja naisille


Saa viisi senttimetriä lisäpituutta 

Nämä mukavat pohjalliset tarjoavat sinulle kokonaiset viisi senttimetriä lisäpituutta. Pohjalliset sopivat kaikenlaisiin kenkiin ja kukaan ei huomaa sinun käyttävän niitä. Miellyttävät pohjalliset tarjoavat tukea jalkaholveille ja vaimennusta kantapäille. Nämä pohjalliset eivät käytännössä paina juuri mitään ja niiden istuvuus sopii kuin valettu jalkoihisi. Unohdat pian edes käyttäväsi näitä pohjallisia – vaikkakin pituutesi kasvaa niillä jopa viisi senttimetriä.Pohjallisten koko-opas

KokoMinMax
35–3922,5 cm24,5 cm
40–4325 cm26,5 cm


* Kaikki pohjallisemme ovat leikattavia. Saat pohjallisesta juuri oikean kokoisen leikkaamalla sen tavallisilla saksilla yllä olevan kokotaulukon mukaisesti.

Artikkelinumero: 062026

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.