Iskunvaimentavat pohjalliset

Varastossa.
249.00 EUR

14.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Iskunvaimentavat pohjalliset

Mukavat, vaimentavasta silikonigeelistä valmistetut pohjalliset. Pehmeä materiaali absorboi kävelemältäsi alustalta tulevan voiman, mikä tarjoaa maksimaalisen iskunvaimennuksen koko jalalle. Täydelliset niin vapaa-ajan jalkineisiin kuin työkenkiin. Pohjallisissa on non-slip-pohja, minkä ansiosta ne pysyvät vakaasti kengänpohjaa vasten, liukumatta pois paikoiltaan.


Hyvä iskunvaimennus

Pehmeät ja mukavat

Mukautettavissa sopivan kokoisiksi


Pohjallisissa on kaksi senttimetriä paksu vaimentava geeli kantapäissä ja jalkaterien etuosissa sekä huolellisesti vahvistetut tuet jalkaholveille.

Iskunvaimentavat pohjalliset

Näissä pohjallisissa on fantastinen iskunvaimennuskyky. Ne tarjoavat jalkojesi kuormitukselle pehmeän ja miellyttävän lievityksen, minkä ansiosta voit vähentää vaivoja jalkapohjissa, luukalvoissa, polvissa tai selässä. 

Iskuja vaimentavat kantapäätyynyt 

Näissä pohjallisissa on iskuja vaimentavat kantapäätyynyt. Tyynyt kantaosissa tarjoavat iskunvaimennusta ja vähentävät kantapääkipuja. Sopivat hyvin käytettäviksi sinulle, joka kärsit luupiikistä, tai sinulle, jolla on kantapääkipuja kävellessä tai seistessä.

Alapuolella leikkausmalli sopivaan kokoon leikkaamiseksi

Nämä pohjalliset ovat valittavissa kolmessa eri koossa (pieni, keskikoko tai suuri). Saatuasi tilaamasi pohjalliset mukautat niiden koon helposti mittaamalla jalkasi pohjallisia vasten ja leikkaamalla sitten pohjalliset tavallisilla saksilla sopivan kokoisiksi.


KokoMinMax
34–3821 cm24 cm
39–4424 cm28 cm
45–5028 cm32 cm


* Kaikki pohjallisemme ovat leikattavissa. Saat pohjallisista sopivan kokoiset leikkaamalla ne tavallisilla saksilla yllä olevan koko-oppaan mukaisesti.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 259

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.