Pronaatiopohjalliset

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset pronaatioon

Höyhenenkevyet pohjalliset, jotka ehkäisevät pronaatiota nilkoissa. Pohjallisissa on myös mukavat, pitkittäiset tyynyt tukemassa plantar fascia -jänteitä ja jalkaholveja. Pohjallisten kantaosat ovat syvään koverretut ja ne tarjoavat kantapäille vaimennusta ja mukavuutta.


Ehkäisevät pronaatiota nilkoissa

Pehmeä ja miellyttävä pinta

Koverretut, mukavuutta lisäävät kantaosat

Korkealaatuiset


Vähentävät pronaatiota nilkoissa

Suurimmalla osalla meistä on kevyesti pronatoiva askel, mikä tarkoittaa sitä, että suurin osa kehonpainosta asettuu käveltäessä jalan sisäsivulle. Pitkäkestoinen pronaatio voi luoda virheasennon jalkaan, mikä puolestaan voi johtaa kipuun sekä polvissa että kantapäissä. Pronaatiota ehkäisevät pohjalliset auttavat jalkoja absorboimaan iskuja sekä tarjoavat jaloillesi miellyttävän ja hellävaraisen iskunvaimennuksen.

Pronaatio tarkoittaa yksinkertaistettuna sitä, että jalassa on madaltunut jalkaholvi, ja että kävellessä huomattavasti painoa asettuu jalkojen sisäsivuille.Pohjallisten koko-opas

KokoMinMax
35–3723 cm24 cm
38–4024 cm26 cm
41–4326 cm27,5 cm
44–4628 cm29 cm
47–4929,5 cm31,5 cm


* Kaikki pohjallisemme ovat leikattavissa. Saat pohjallisista sopivan kokoiset leikkaamalla ne tavallisilla saksilla yllä olevan koko-oppaan mukaisesti.

Artikkelinumero: 366

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.