Jalkaterän etuosaa tukevat pohjalliset

Lievitä jalkojesi ja päkiöidesi kuormitusta jalkaterän etuosaa tukevilla pohjallisilla. Jalkaterän etuosaa tukevat pohjalliset parantavat verenkiertoa ja säästävät kengänpohjia kovilta iskuilta. Nämä pohjalliset ovat pehmeät ja mukavat ja ne tarjoavat ihanan iskunvaimennuksen.

Jalan kärkikipu voi johtua useista eri syistä, joista yksi yleisimmistä on Mortonin neurooma, joka johtuu jalan etuosassa olevan hermon puristumisesta, sekä vasaravarvas, joka johtuu varpaiden ongelmista ja joka voi aiheuttaa varpaita. taivuttaa. Etuosan ongelmat voivat ilmetä pistelynä tai polttavana tunteena, joka usein pahenee harjoituksen aikana. Voi myös tuntua, että jalka on hetkellisesti puutunut. Löydät kaikki jalkaterän etuosat alta.

Säästä kengänpohjiasi ja paranna verenkiertoasi

Lievitä jalkojesi kuormitusta jalkaterän etuosaa tukevilla pohjallisilla. Jalkaterän etuosaa tukevat pohjalliset parantavat verenkiertoa ja säästävät kengänpohjia kovilta iskuilta. Jalkaterän etuosaa tukeva pohjallinen eroaa kantapään pohjallisesta siten, että se tarjoaa miellyttävän, vakaan tuen kantapään sijaan jalkaterän etuosalle. Jalkaterän etuosaa tukeva pohjallinen sopii erinomaisesti, jos kärsit esimerkiksi vasaravarpaasta tai Mortonin neuroomasta.

Säästä kengänpohjiasi ja paranna verenkiertoasi

- Jalan etuosaa käyttämällä voit vähentää kipua jalan etuosassa.

Kuka voi käyttää jalkaterän etuosaa tukevia pohjallisia?

Jalkaterän etuosaa tukevat pohjalliset sopivat käytettäviksi niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Pohjalliset sopivat erityisen hyvin korkealla pohjalla tai korolla varustettuihin kenkiin, sillä tällaisia kenkiä käytettäessä jalkaterän etuosa altistuu huomattavalle kuormitukselle. Meiltä löytyy jalkaterän etuosaa tukevia pohjallisia useina eri malleina, jotka ovat sekä pehmeitä, mukavia että iskuja vaimentavia. 

Miksi jalkaterän etuosaa tukevia pohjallisia tulisi käyttää? 

Mikäli jalkateräsi etuosassa tuntuu usein kipua, esimerkiksi vasaravarpaasta kärsiessäsi, jalkaterän etuosaa tukeva pohjallinen voi olla helppo ratkaisu ongelmaan. Pohjallinen tarjoaa kuormitukseen erinomaisen lievityksen ja vältyt jalkaterän etuosan kivuilta. Jalkaterän etuosaa tukevat pohjalliset sopivat täydellisesti myös somiin pikkukenkiin. Ihastuttavan pehmeitä jalkaterän etuosaa tukevia pohjallisia käyttämällä voit lievittää jalkaterän etuosaan kohdistuvaa painetta, ja vältyt jalkaterän kivuilta kävellessäsi tai seistessäsi. 

Lisäksi jalkaterän etuosaa tukevat pohjalliset voivat lievittää painetta isovarpaan nivelessä. Mikäli kärsit esimerkiksi vaivaisenluusta, jalkaterän etuosaa tukeva pohjallinen voi vaikuttaa siihen, tunnetko kipua vai et. Jalkaterän etuosaa tukevaa pohjallista käyttämällä kehonpainosi jakautuu paremmin jalan päälle vähentäen isovarpaassa tuntuvaa painetta. Tämä saa aikaan sen, että vältyt vaivaisenluun aiheuttamilta kivuilta.

Pohjalliset jalkaterän etuosalle

Saatavilla on useita erilaisia pohjallisia moniin eri tarpeisiin. Pohjalliset korkokenkiin on valmistettu silikonimateriaalista ja ne kiinnittyvät hyvin niin ihoon kuin kengän sisäpuolelle. Ne sopivat myös kenkiin, joissa on avonainen varvasosa. Voit pestä pohjalliset helposti huuhtelemalla ne haalealla vedellä. Huuhtelun jälkeen anna pohjallisten ilmakuivua ja niiden kuivuttua voit käyttää niitä yhä uudelleen ja uudelleen. Löydät korkokenkiin sopivat jalkaterän etuosaa tukevat pohjalliset täältä! 

Mukavat jalkaterän etuosaa tukevat pohjalliset

Meiltä löytyy myös pehmeitä, kuormitusta lievittäviä ja jalkaterän etuosaa tukevia pohjallisia, jotka ehkäisevät ja lieventävät jalkaterän etuosan kipuja, ja joita käytetään sukkien tavoin. Nämä pohjalliset on valmistettu silikonigeelistä ja ne auttavat saamaan jalkaterän etuosalle pehmeän iskunvaimennuksen, mikä muun muassa ehkäisee kipuja ja kirvelyä jalkaterän alla sekä vähentää riskiä kovettumien muodostumiselle jalkaterän etuosan alle. Näitä pohjallisia voidaan käyttää kaikenlaisissa kengissä, minkä lisäksi jalkaterän etuosaa tukevia pohjallisia voidaan käyttää myös ilman kenkiä. Pohjallinen nimittäin vedetään jalan yli sukan tavoin. Sukan sisäpuolella on sisäänommeltu pehmeä, silikonigeelistä valmistettu tyyny, joka jakaa kehonpainon suuremmalle alalle ja vaimentaa jalkaterän etuosaan kohdistuvaa painetta.