Tohvelit

Lämpimät, pehmeät ja mukavat tohvelit ovat ehdoton hankinta aamuja varten, etenkin kylminä syksy- ja talvikuukausina, jolloin asuntojen lattiat ovat yleensä erityisen kylmät. Tohvelien tulisi mieluiten olla vuorattu pehmeällä ja ihanalla materiaalilla, joka takaa optimaalisen nautinnon.

Vuoratut tohvelit 

Vuoratut tohvelit ovat välttämätön hankinta niille, jotka palelevat jaloistaan. Talvella pitkän ja kylmän ulkona vietetyn päivän jälkeen jalat voivat tuntua lähestulkoon yhtä jäisiltä kuin jääpalat, ja silloin on ihanaa sujauttaa jalat vuorattuihin tohveleihin. Tohvelit lämmittävät jalkojasi jo muutamassa minuutissa ja voit tuntea, kuinka jalkojesi lämpötila muuttuu miellyttävämmäksi sekunti sekunnilta. Syksyn ja talven kylmimpinä ja koleimpina kuukausina voi olla vaikeaa säilyttää lämpö sisätiloissa ja etenkin lattioilla. Tämän vuoksi lämpimästi vuorattujen tohveleiden tulisi olla ensisijainen hankinta meille kaikille, jotka asumme kylmässä Skandinaviassa.

Tohvelit naisille ja miehille

Valikoimamme tohvelit sopivat sekä naisille että miehille. Meillä on tarjolla useita eri malleja, eri värejä ja kokoja. Tohvelit on mukautettu sopimaan kylminä vuodenaikoina vallitsevaan kylmään ilmastoon ja riippumatta siitä, etsitkö naisten vai miesten tohveleita, löydät meiltä varmasti suosikkimallisi. Meiltä löytyy nimittäin laaja valikoima tohveleita koosta 35 kokoon 45 asti. Meillä on myös pienemmän kokoisia lasten malleja.

Edulliset tohvelit 

Tohveleiden hinta voi vaihdella useista eri seikoista riippuen. Tohveleiden hintaan vaikuttaa suurilta osin se, millainen laatu tohveleissa on, ja minkä merkin valmistamat ne ovat tai mistä kaupasta ne ostetaan. Kun tilaat tohvelit verkosta meiltä, voit varmistua siitä, että tulet hankkineeksi edulliset tohvelit. Pyrimme nimittäin aina tarjoamaan asiakkaillemme valikoimassamme edullisia tohveleita sopivaan hintaan, vaikka ne ovatkin erittäin laadukkaita. Hankimme tohvelimme suoraan valmistajilta ilman turhia välikäsiä, minkä ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme tohveleita mahtavan edullisin hinnoin.

Tilaa tohvelisi täältä

Tilaa tohvelisi verkosta suoraan meiltä. Toimitamme tohvelisi PostNordin kautta ja mikäli ostat tohvelisi arkipäivänä ennen kello 16.00, lähetämme pakettisi jo saman päivän aikana. Mikäli tohvelit eivät olekaan sinulle sopivat, meiltä tilatessasi voit aina hyödyntää palautusoikeutta.