Korkokenkien pohjalliset

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset korkokenkiin

Näiden fantastisten, korkokengille suunniteltujen pohjallisten ansiosta et tule enää koskaan tuntemaan kipua jaloissasi korkokengissä juhliessasi. Pohjalliset tarjoavat erittäin hyvän vaimennuksen jalkapohjille pehmeällä geelillä, jota on sijoitettu oikeisiin kohtiin. 


Korkokenkien pohjalliset

Miellyttävä jalkaholvin tuki

Iskunvaimennus jalkaterän etuosassa

Pehmeät ja ihanat


Lievittävät jalkojen kuormitusta korkokengissä

Välty jalkakivuilta korkokenkiä käyttäessäsi. Nämä korkokenkiin suunnitellut pohjalliset tarjoavat pehmeän ja ihanan lievityksen jalkoihisi kohdistuvalle kuormitukselle. Pehmeät geelityynyt sekä jalkaterän etuosassa, jalkaholvissa ja kantapäässä tekevät tästä pohjallismallista nopeasti uuden suosikkisi. Pohjalliset ovat itsekiinnittyvät, joten ne pysyvät paikoillaan korkokengissäsi. 

Sopivat kengänkokoihin 35–40

Pohjat voidaan helposti leikata ja muotoilla sitten omiin jalkoihin sopiviksi. Tämän ansiosta saat optimaalisen, jalkojesi mukaisen istuvuuden. Leikkaa pohjalliset kengänkokoasi vastaavaan muotoon (35–40). Voit myös käyttää nykyistä pohjallista mallina.

Artikkelinumero: SI-044

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.