Kenkätarvikkeet

Tarvitsetko kenkiisi tarvikkeita? Jalkakauppa.fi -sivustolta löydät kaiken tarvitsemasi. Talvikuukausina on tärkeää pitää huolta kengistä, jotta ne kestävät märkää ja kylmää. Hyviä tuotteita kotona hallissa ovat kengänkiillotusaine, kyllästysaine ja kenkätorppi.

Kesällä monilla on vaikeuksia pitää valkoiset kengät valkoisina, koska meillä on valkoisille kengille kehitetty kenkävoide, joka on kehitetty erityisesti palauttamaan materiaalin valkoisuutta. valkoisissa kengissäsi. Toinen hyvä tuote, jota myymme paljon kesällä, jolloin suurin osa meistä käyttää tennareita, on lenkkarien puhdistusaine. Neste vaikuttaa syvyyteen ja on erittäin kestävä tahroja ja likaa vastaan. Lisäksi sisältö ei sisällä ympäristöystävällisiä kemikaaleja ja myrkkyjä.

Kenkätarvikkeet

Schollin kenkäspray on näppärä tuote, joka neutraloi kengistäsi hajut yhdellä kertaa. Jalkojen hikoilulla on voimakas taipumus jäädä sekä kengiin että sukkiin pitkäksi aikaa, ja siksi tämä tuote on erityisesti kehitetty vähentämään ja poistamaan täysin huonoa hajua kengistäsi. Kenkäsuihke poistaa pahan hajun ja estää jalkojen hikoilua jättämättä jälkiä.

Broddar

Jalkakauppa.fi stä löydät piikkejä kooltaan kaikille - 31-45. Käyttämällä piikkejä kengissä saat paremman pidon jäisillä pinnoilla. Ruotsissa yli 30 000 ihmistä liukastuu niin pahasti, että heidän on hakeuduttava lääkärin hoitoon joka talvi. Vältä liukastumista piikkien avulla.

Kenkävoide

Pidennä kenkien käyttöikää pitämällä niistä huolta. Kenkävoide on jotain, mitä jokaisella pitäisi olla kotona ja käyttää muutaman kerran vuodessa riippuen siitä, millaisia kenkiä käytät ja kuinka paljon käytät niitä. Kaikille kenkätyypeille on olemassa kenkävoiteita, ja jos et ole varma, mikä voide sopii kenkiisi, ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit kengät.

Kenkien puhdistus

Toinen tapa pidentää kenkien käyttöikää on pitää ne puhtaina ja puhtaina liasta. Yleinen virhe on ajatella, että kengät on tehty likaantumaan - ja tämä on jossain määrin totta - ne on tehty kestämään ja hylkimään kosteutta ja likaa, jotta se ei tunkeudu - mutta se ei tarkoita, että ne tuntuvat hyvältä säilytettävä likaisena. Siksi kengät tulee aina huuhdella, jos ne ovat esimerkiksi altistuneet mudalle tai muulle kenkien materiaaliin tunkeutuvalle lialle. Sinun tulisi myös olla tapana puhdistaa kengät aina ennen varastointia kauden aikana.