Kynsiviilat

Kiillota ja villaa kyntesi täydellisiksi vain muutamassa minuutissa kynsiviilan avulla. Kynsistäsi tulee kiiltävät ja hohtavan kauniit nopeasti ja helposti. Meiltä löytyy niin tavalliset kynsiviilat kuin erilaisia paristokäyttöisiä kynsiviiloja, joiden avulla saat helposti tyylikkäät kynnet joka päivä. 

Kiiltäville ja kiiltäville kynsille Fotbutiken suosittelee kynsiviilaa, jossa on 7 hiontapintaa. Tämän viilan avulla voit helposti pitää kyntesi vahvoina ja terveinä. Meillä on myös vakiokynsiviilat sekä erilaisia muunnelmia akkukäyttöisistä kynsiviiloista.

Kynsiviilat

Kynsiviila on salaisuus paksujen, hienojen ja lohkeilemattomien kynsien takana. Säännöllinen kynsien viilaus pitää kynnet raikkaan tyylikkäinä. Muistathan siis käyttää kynsisaksien lisäksi myös kynsiviilaa.  Upean lopputuloksen saamiseksi suositellaan käytettäväksi kynsiöljyä. Kynsiöljy levitetään kynsille ja kynsinauhoille ja se tarjoaa ravinteita sekä iholle että kynsille. Tarvittaessa voidaan käyttää myös kynsien kasvua kiihdyttävää kynsien vahvistajaa. Vältä kontaktia voimakkaiden puhdistusaineiden ja lian kanssa, sillä ne voivat tunkeutua kynsien sisälle.

Lisäsuojan hankkimiseksi näitä epäpuhtauksia vastaan suositellaan käytettäväksi kynsilakkaa kerroksen tai parin verran. Kynsilakka toimii suojaavana kalvona kynsien sisään tunkeutuville nesteille ja lialle. Kynsiviiloja valmistetaan eri materiaaleista, kuten lasista, teräksestä ja hiekkapaperista. Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi kannattaa käyttää kynsiviilaa, joka on hellävarainen kynsille, ja jossa on hyvän otteen tarjoava kahva.

- Terveiden, vahvojen ja terveiden kynsien salaisuus on käyttää todella hyvää kynsiviilaa.

- Terveiden, vahvojen ja terveiden kynsien salaisuus on käyttää todella hyvää kynsiviilaa.

Neljä vinkkiä kynsiviilan käyttöön

  • Viilaa kynsiä yhteen suuntaan. Vältä viilaamasta kynsiä edestakaisin, sillä se kuluttaa rikki kynnen rakenteen.
  • Viilaa kynnet kynsiviilan hellävaraisella puolella. Viilan karkeampaa puolta käytetään ensisijaisesti kynsien muotoiluun. Vältä liiallista viilaamista karkealla puolella, sillä se tekee kynnen pinnasta karheamman. Hellävaraisempaa puolta käyttämällä saat kynteen sileän pinnan.
  • Pese viila käytön jälkeen vähentääksesi bakteerien leviämistä ja säilyttääksesi sen tehokkuuden.
  • Älä jätä viilaa lojumaan irrallaan esimerkiksi laukkuun, sillä se kerää helposti likaa itseensä. Säilytä kynsiviilaa sen sijaan pienessä pussissa tai kotelossa.

Kynsiviilaa kannattaa aina kuljettaa mukana käsilaukussa kynsien lohkeamisen varalta. Näin viila on aina helposti saatavilla.