Kynsisakset

Leikkaa kynnet täydellisiksi. Nämä upeat kynsisakset eri malleissa sopivat kynsien leikkaamiseen haluttuun pituuteen. Meiltä löytyy perinteiset kynsisakset ja kynsileikkurit, mutta myös kauniita manikyyrisettejä sekä erikoissaksia erityisen pitkällä varrella.

Jos sinulla on helppo saada kynsikramppeja, suosittelemme kynsileikkuria, joka napsauttaa kynnet suoraan kynsileikkurin edessä. Meiltä löytyy perinteiset kynsisakset ja kynsisakset, mutta myös älykkäät manikyyrisetit ja muut erikoissakset erikoispitkillä varreilla.

Kynsisakset

Kynsileikkurin avulla pidät kynnet kauniina ja haluamasi pituisina. Kynsileikkureita on muutamia erilaisia. Kaltevalla reunalla varustettu kynsileikkuri toimii hyvin kaikentyyppisille kynsille - koville ja pehmeille sekä paksuille ja kapeille kynsille. Kynsisakset sopivat täydellisesti varpaankynsien leikkaamiseen, mutta toimivat tietysti myös kynsille. Erityinen vino reuna helpottaa vaikeapääsyisten kynsien leikkaamista. Kynsileikkuri on yleensä tehokkaampi kuin kynsileikkuri, koska kynsileikkuri mahdollistaa kynnen vakaamman leikkauksen.

- Kynsileikkurin avulla pidät kynnet kauniina ja leikattuina juuri haluamasi pituisiksi.

- Kynsileikkurin avulla pidät kynnet kauniina ja leikattuina juuri haluamasi pituisiksi.

Kynsinauhojen baari

Tehokas kynsinauhoitangomme korkealaatuisesta kirurgisesta teräksestä tekee tyylikkäiden kynsinauhojen kiinnittämisestä helppoa. Pääset helposti ja kätevästi käsiksi kuluneisiin kynsinauhoihisi kaikista kulmista. Sakset ovat erittäin teräviä ja niitä voidaan käyttää myös kynsien leikkaamiseen.

Kuinka minun pitäisi leikata kynnet?

Yleensä kynnet tulee aina leikata suoraan pois. Jos huomaat, että siitä tulee teräviä reunoja, se on kynsiviila, joka on paras työkalu. Suosittelemme, että sinulla on aina kynsiviila käsilläsi minimoidaksesi naulan vetäytymisen ja ongelmien aiheuttamisen.

Miten vältän kynsien pureskelun?

Säännöllinen ja oikea kynsien leikkaaminen tuo positiivisempia seurauksia sen lisäksi, että se näyttää kauniilta ja raikkaalta - vältyt myös riskiltä saada kynsisäröjä ja bakteereja kynsien alle. Monet kynsiään purevat ihmiset purevat kynsiä - tämä johtuu siitä, että puret kynnen pois niin läheltä ihoa, että kynsi kasvaa sitten ulos väärässä kulmassa - eli ihoon ja se sattuu niin paljon. Kun se. Jos isovarpaassa on kynnen kapeneminen - mikä on yleisin tila - on usein kyse kynnen leikkaamisesta pyöristetyillä reunoilla. Hyvällä kynsileikkurilla vähennät riskiä ennen tätä. Toinen asia, joka voi laukaista kynsien kireyden, on jos käytät kenkiä, jotka puristavat varpaitasi - silloin iho voi ärtyä. ja kynsi kasvaa väärin.

Aiotko matkustaa?

Älä unohda pakata ylimääräistä kynsileikkuria kylpytuotepussiin. Varsinkin jos aiot vierailla lämpimillä leveysasteilla, sillä kukaan ei halua kävellä rannalla liian pitkillä varpaankynsillä.

Tai miksi ei saisi kaikkea yhdessä? Suosittelemme näppärää manikyyri-/pedikyyrisettiä seitsemässä eri osassa, joka sopii täydellisesti niin kotiin kuin ihonhoitosalonkiin. Manikyyrisetti toimitetaan kauniissa kotelossa ja sisältää:

2 kynsileikkuria
1 kpl kynsisakset
1 kpl Pinsetit
1. kynsiviila
1 kpl kynsinauhojen pinsetit
1. kynsien puhdistusaine