Jalkaterää tukevat pohjalliset

Varastossa.

11.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Jalkaterää tukevat pohjalliset

Jalkaterää tukevat pohjalliset, jotka tarjoavat miellyttävää tukea jaloille ja pehmeän tuen kantapäille. Sopivat erinomaisesti kärjestä avonaisiin kenkiin.


Pohjalliset korkokenkiin

Miellyttävä jalkaholvin tuki

Iskunvaimennus jalkaterässä 

Pehmeät ja miellyttävät


Sopivat korkeakorkoisiin juhlakenkiin 

Nämä pohjalliset ehkäisevät jalkojen raskasta väsymistä ja helpottavat sinua, joka kärsit esimerkiksi kuluneista päkiöistä. Sopivat täydellisesti käytettäväksi korkeakorkoisissa juhlakengissä. Pohjallisten avulla vältyt tuntemasta kipua jaloissasi.

Jalkaterän pelotti tarjoaa hyvän tuen jalkaholville. Pohjallinen korotetulla jalkaterän tuella on kehitetty tarjoamaan lisämukavuutta kenkiin, joissa on avonaiset kärjet. Pelotti tarjoaa hyvän tuen jalkaholvin etuosalle ja ehkäisee jalkaholvin etuosan madaltumista. 

Vähentävät kipua jaloissa

Jalkaterän pelotti nostaa jalkaterää ylöspäin, lievittäen jalkaholvin etuosan kuormitusta. Se tarjoaa varpaille paremman levittymisen ja vähentää jalkojen hermojen puristumisen riskiä. Pohjalliset toimivat erinomaisesti sekä korkokengissä että myös käytettäväksi erilaisten vaivojen, kuten mortonin neurooman, yhteydessä. Mortonin neurooma on yleinen seuraus jalkaholvin etuosan madaltumisesta. 

Artikkelinumero: 466

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.