Pohjalliset pronaatiotuella

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset pronaatiotuella

Vakaat pohjalliset, jotka ehkäisevät nilkkojen pronaatiota. Pohjallisissa on taipuisa korotus jalkaholveille tuomassa vakautta ja lievittämässä jalkojen kuormitusta. Pohjalliset sopivat käytettäviksi niin vapaa-ajan jalkineissa kuin työkengissäkin. 


Pronaatiota ehkäisevät

Jalkaholvia tukevat

Pehmeät ja miellyttävät

Korkealaatuiset


Vähentävät pronaatiota nilkoissa

Pronaatiota esiintyy arviolta 80 % aikuisväestöstä ja se on usein taustasyynä ylikuormitusvammoihin muun muassa jaloissa, polvissa ja lonkissa. Pronaatio tarkoittaa sitä, että kävellessä suurin osa kehonpainosta asettuu jalkojen sisäsivuille. Nämä pronaatiota ehkäisevät pohjalliset auttavat jalkoja absorboimaan iskuja ja tarjoavat miellyttävän ja hellävaraisen iskunvaimennuksen jaloillesi.

Alapuolella leikkausmalli sopivaan kokoon leikkaamiseksi 

Nämä pohjalliset ovat valittavissa kahdessa eri koossa: pieni tai suuri. Saatuasi tilaamasi pohjalliset mukautat niiden koon helposti mittaamalla jalkasi pohjallisia vasten ja leikkaamalla sitten pohjalliset tavallisilla saksilla sopivan kokoisiksi.

KokoMinMax
35–4022 cm25,5 cm
41–4626 cm28,5 cm


* Kaikki pohjallisemme ovat leikattavissa. Saat pohjallisista sopivan kokoiset leikkaamalla ne tavallisilla saksilla yllä olevan koko-oppaan mukaisesti.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 101001

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.