Pohjalliset kantapään ja jalkaholvin tuella

Varastossa.

24.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Pohjalliset kantapään ja jalkaholvin tuella

Pohjalliset, jotka tuntuvat uskomattoman mukavilta jalkojasi vasten. Pohjallisissa on kantapäille pehmeät, vaiomentavat tyynyt tuomassa lievitystä kantapäihin kohdistuvaan kuormitukseen. Lisäksi pohjallisissa on jalkaholvia mukailevat korotukset tuomassa tukea jalkaholveillesi. 


Jokapäiväiseen käyttöön

Miellyttävästi jalkaholveja tukevat 

Iskunvaimennus kantaosissa

Jalkojen hikoilua ehkäisevä materiaali


Pohjalliset kantapäätyynyillä

Nämä pohjalliset sopivat sinulle täydellisesti, mikäli sinulla on tapana kärsiä kivusta kantapäiden alla. Pohjallisissa on erittäin pehmeät tyynyt kantapäiden kohdalla tuomassa miellyttävää iskunvaimennusta. Mikäli esimerkiksi kärsit luupiikistä tai akillesjänteen tulehduksesta, tai sinulla on vain kantapääkipuja, nämä pohjalliset vievät kivun tiehensä.

Jalkaholveja tukevat pohjalliset

Näissä pohjallisissa on miellyttävä tuki jalkaholveillesi. Jalkaholvin kipu on suhteellisen yleinen ongelma, joka voi johtua monesta eri syystä. Tarjoamalla jalkaholveillesi tukea näiden pohjallisten avulla voit välttyä kivulta jalkojesi alla. 

Pohjallisten ominaisuudet

Nämä pohjalliset rakentuvat kolmesta erillisestä kerroksesta. Alimpana kerroksena on vakaa muovilevy ja keskimmäisenä ilmaa vaihtava ja hengittävä TPU-materiaali. Pohjallisten päälliset on päällystetty kulutusta kestävällä nahkakerroksella, joka tarjoaa maksimaalista mukavuutta. Nämä pohjalliset tarjoavat sinulle sekä tervetullutta mukavuutta että parasta mahdollista laatua.

Korkealaatuiset pohjalliset

Kaksi yleisintä syytä erittäin hyvien pohjallisten käyttämiseen ovat ensinnäkin miellyttävän mukavuuden tarjoaminen jaloille, ja toiseksi kivun ja ylirasituksen lievittäminen jaloissasi. Nämä mukavat pohjalliset tarjoavat miellyttävän iskunvaimennuksen kantapäille ja samanaikaisesti ne myös antavat lisätukea jalkaholveille.

Koko 35–36 = 23 cm
Koko 37–38 = 24,5 cm
Koko 39–40 = 25,5 cm
Koko 41–42 = 26,5 cm
Koko 43–44 = 27,5 cm

Artikkelinumero: 525

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.