Puolipohjalliset

Pohjalliset voivat vastata useisiin erilaisiin tarpeisiin. Täältä löydät puolipohjalliset ja 3/4-pohjalliset, jotka voivat tarjota jaloillesi kaikkea iskunvaimennuksesta tai tuesta aina jalkojen vakauttamiseen. Nämä pohjalliset sopivat kaikenlaisiin kenkiin, sekä miehille että naisille.

Pohjallisia voivat käyttää kaikki, niin lapset kuin aikuisetkin. Pohjalliset tarjoavat jaloille mukavan asennon kengissä ja vähentävät kantapäihin kohdistuvaa painetta. Pohjallisten merkityksettömän muotoilun ansiosta ne sopivat käytettäväksi kaikenlaisissa kengissä.

Pohjalliset

Nykyään pohjallisia on saatavilla useina eri malleina ja vaihtoehtoina, joten tarvitsemasi pohjallisen löytäminen voi olla vaikeaa. Autamme sinua löytämään oikean vaihtoehdon pohjallisten tiheästä viidakosta. Voit käyttää pohjallisia useista eri syistä. Yleisimmät syyt pohjallisten käyttämiseen ovat lisämukavuuden tarjoaminen jalalle tai tukeminen esimerkiksi kivun ja liiallisen rasituksen yhteydessä. Jalkojen liiallisen rasituksen estämiseksi sinun tulee käyttää hyviä kenkiä, joissa on iskunvaimennus ja jaloillesi sopiva istuvuus. Yritä myös istua taukojen aikana, jotta jalkasi saavat mahdollisuuden levätä.

Kuka voi käyttää puolipohjallisia?

Puolipohjallisia voivat käyttää kaikki, niin lapset kuin aikuisetkin. Puolipohjalliset tarjoavat jaloillesi miellyttävät asennon kengissä ja vähentävät kantapäihisi kohdistuvaa painetta. Pohjallisten huomaamattoman muotoilun ansiosta ne sopivat käytettäviksi kaikenlaisissa kengissä.

Miksi puolipohjallisia tulisi käyttää?

Puolipohjallisten käyttöön on olemassa monia syitä. Puolipohjalliset esimerkiksi vähentävät kantapäähän kohdistuvaa kuormitusta sekä tarjoavat tukea koko jalalle. Pohjalliset on muotoiltu ortopedisesti ja ne maksimoivat jalkojesi mukavuuden ilman, että ne vievät liikaa tilaa kengistäsi.

Pidennä kenkien käyttöikää puolipohjallisten avulla 

Puolipohjalliset pidentävät kenkiesi käyttöikää ja auttavat sinua säilyttämään kenkäsi pidempään raikkaina. Lisäksi korotetut pohjalliset voivat myös tarjota pari senttimetriä lisäpituutta. Meiltä löydät puolipohjalliset sekä korotuksella että ilman (alk. 19,95). 

Puolipohjallinen 3 senttimetrin kantaosalla tarjoaa kolme senttimetriä lisäpituutta ja sopii kaikenlaisiin kenkiin ilman, että se näkyy kengästä. Nämä pohjalliset ovat pehmeitä, mukavia ja miellyttäviä käyttää, minkä lisäksi niissä on jalkaholvin tuki sekä vaimennus kantapäässä. Nämä pohjalliset eivät käytännössä paina mitään ja niiden istuvuus on kuin valettu jaloillesi sopivaksi. 

Pohjalliset pronaatioon (jalan sisäänpäin kierähtäminen ja painon virheellinen jakautuminen) miehille ja naisille. Näitä erittäin laadukkaita pohjallisia käytetään myös vähentämään kipua kantapään takaosassa tai nilkassa. Kun kengissä on käveltäessä pohjalliset, ne vaikuttavat jalkojen liikekuvioon. Lisäksi ne saavat pronaatioon liittyvän kivun joko lieventymään tai katoamaan. Nämä pohjalliset sopivat kaikenlaisiin kenkiin - tennareihin, saappaisiin, työkenkiin ja urheilukenkiin.