Manikyyrit & pedikyyrit

Varpaankynsien ja jalkojen kauneushoitoa kutsutaan pedikyyriksi. Pedikyyri tarkoittaa, että teet varpaankynsillesi käsittelyn, jossa viilaat, puhdistat, muotoilet ja lakkaat ne. Kun teet pedikyyrihoidon kotona pari kertaa kuukaudessa, varpaasi näyttävät upeilta ympäri vuoden.

Käsien ja jalkojen hoito on terveellisen elämäntavan edellytys. Varpaankynsien ja jalkojen kauneushoitoa kutsutaan pedikyyriksi. Pedikyyri tarkoittaa sitä, että teet hoidon, jossa viilaa, kiillotat, muotoilet ja maalaat varpaankynsiäsi. Tekemällä jalkahoitohoidon kotona, pari kertaa kuukaudessa, saat jalat pysymään kauniina ympäri vuoden. Hyvä apuväline voi olla pedikyyrisetti, joka auttaa poistamaan, jos jaloissa on kovettumia.

Manikyyri ja pedikyyri

Manikyyri ja pedikyyri tarkoittavat käsien ja jalkojen kynsien hoitoa. Sanat tulevat latinan sanoista manos, käsi, ja curare, hoitaa, jotka tarkoittavat vapaasti käännettynä "hoida käsiä ja kynsiä tasaisin väliajoin". Kynsien hoito on suosittua kauneussalongeissa kaikkialla maailmassa ja näiden suurten markkinoiden myötä on kehitetty ammattimaisia tuotteita, jotka tarjoavat fantastista hoitoa käsille ja jaloille. 

Jalkojen ja käsien hyvinvoinnin lisäksi myös kynsien upea kiilto ja kauneus ovat tärkeitä. Huolehdi kynsistäsi hankkimalla kynsisakset ja kynsiviilat ja anna kynsienhoitovälineidesi peilata persoonaasi ja mielialaasi valitsemalla omasi eri pituuksista, malleista ja väreistä

- Hyvillä työkaluilla kotona on helpompi pitää jalat hyvässä kunnossa. Pedikyyri aika ajoin on todella suositeltavaa.

- Hyvillä työkaluilla kotona on helpompi pitää jalat hyvässä kunnossa. Pedikyyri aika ajoin on todella suositeltavaa.

Manikyyri

Sormien kynsille tehtävää kauneushoitoa kutsutaan manikyyriksi. Klassinen manikyyri koostuu sormien kynsien viilauksesta, muotoilusta ja lakkauksesta. Manikyyriin voi kuulua myös käsienhoitoa, jossa käsiin hierotaan pehmentävää voidetta. 

Pedikyyri

Varpaankynsille ja jaloille tehtävää kauneudenhoitoa puolestaan kutsutaan pedikyyriksi. Pedikyyri tarkoittaa pääosin vastaavaa käsittelyä kuin manikyyrissä, mutta viilaus, muotoilu ja lakkaus tehdään käsien kynsien sijaan varpaankynsille. Varpaankynnet altistuvat usein iskuille tai ne voivat myös kärsiä ahtaista kengistä, ja nämä seikat voivat johtaa erilaisiin kynsisairauksiin, Pedikyyri ja jalkahoito ehkäisevät kynsiongelmien kehittymistä.