Lämmittävät pohjalliset

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Lämmittävät pohjalliset

Kaksi ihanan pehmeää kengän pohjallista, jotka lämmittävät kylminä syys- ja talvipäivinä. Kylmistä jaloistasi tulee pian lämpimät, ja vain lyhyen, noin minuutin mittaisen kävelyn jälkeen pohjalliset ovat lämmenneet enimmäislämpötilaansa. Pohjalliset lämpenevät itsestään kitkan ansiosta, joka muodostuu jalan ja pohjallisen väliin. Ne pitävät kylmyyden poissa kaikenlaisista kengistä.


Kaksi lämmintä pohjallista

Pehmeät ja mukavat

Pitävät jalat lämpiminä

Sopivat kaiken tyyppisiin kenkiin


Kengän pohjalliset syksyksi ja talveksi

Nämä lämpimät ja todella mukavat pohjalliset pitävät jalat miellyttävän lämpiminä kylminä syys- ja talvipäivinä. Villapohjalliset toimivat eristävästi ja suojaavat jalkojasi kylmettymiseltä ja kylmältä säältä. Pohjalliset sopivat talvikäyttöön ja niitä voi käyttää kaikenlaisissa kengissä, tennareista talvisaappaisiin asti.

Vältä kylmät jalat näiden pohjallisten avulla kylmän talvikauden aikana. Pohjalliset pysyvät paikoillaan kengissäsi ja lämpenevät nopeasti itsestään. Ne ovat helppokäyttöiset ja niitä käytetään aivan kuten tavallisia pohjallisia, ja ne lämmittävät miellyttävästi ilman tarvetta ladata niitä. Pohjalliset hengittävät ja imevät hikeä, minkä ansiosta ne sopivat mainiosti käytettäväksi urheilukengissä, mutta myös arkena. Ne sopivat useimman tyyppisiin kenkiin ja saatavana on useita kokovaihtoehtoja. Kokoa voidaan mukauttaa leikkaamalla pohjallista sen alapuolella olevan mallin mukaisesti.

Jalkaterän pituus min.Jalkaterän pituus max.Valitse koko
22,5 cm23 cmKoko 35/36
23,5 cm24 cmKoko 37/38
24,5 cm25 cmKoko 39/40
25,5 cm26 cmKoko 41/42
26,5 cm27 cmKoko 43/44
27,5 cm
28 cmKoko 45/46


Artikkelinumero: si-075

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.