Pronaatiota ehkäisevät pohjalliset

Varastossa.

24.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset pronaatioon 

Korkealaatuiset pohjalliset, jotka on erityisesti kehitetty ehkäisemään pronaatiota. Pohjalliset tukevat plantar fascia -jänteitä ja jalkaholveja, minkä ansiosta pronatointi katoaa.


Pronaatiota ehkäisevät 

Pehmeä ja miellyttävä pinta

Koverretut, mukavuutta lisäävät kantapäät

Korkealaatuiset


Vähentävät pronaatiota nilkoissa

Pronaatio tarkoittaa yksinkertaistettuna sitä, että jalassa on madaltunut jalkaholvi, ja että kävellessä huomattavasti painoa asettuu jalkojen sisäsivuille.

Suurimmalla osalla meistä on kevyesti pronatoiva askel. Pronaatio johtaa siihen, että suurin osa kehonpainosta asettuu käveltäessä jalan sisäsivuille. Pitkäkestoinen pronaatio voi luoda virheasennon jalkaan. 

Pronaatio voi olla kivuliasta

Ylipronaatio ei ole hyväksi, sillä se voi johtaa kipuihin sekä polvissa, selässä että jaloissa. Pronaatiota ehkäisevät pohjalliset auttavat jalkoja absorboimaan iskuja ja tarjoavat miellyttävän ja hellävaraisen iskunvaimennuksen jaloillesi.

Näin käytät pohjallisia

Pohjalliset asetetaan kenkiesi sisäpohjien päälle työntämällä pohjallisia kohti kenkien kantaosia. Kenkiä käyttäessäsi kantapääsi lepäävät pohjallisten kantakupeissa, ja jalkasi saavat optimaalisen tuen. Pohjallisissa on liukumaton pohja ja ne on uritettu siten, etteivät pohjalliset pääse liukumaan ympäriinsä kengissä. Pohjalliset sopivat kaikenlaisiin kenkiin - tennareihin, saappaisiin, työkenkiin ja urheilukenkiin. Koot 37–38 = 24 cm
Koot 39–41 = 26 cm
Koot 42–44 = 27.5 cm
Koot 45–46 = 29.5 cm
Koot 47–48 = 30.5 cm

Artikkelinumero: 061002

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.