Vahvat pohjalliset

Varastossa.

21.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset juoksuun ja power-walkiin.

Ortopedinen pohjallinen, joka sopii erinomaisesti sinulle, joka pidät eri aktiviteeteista, kuten juoksu, vaellus tai power-walk. Tällaisilla vapaa-ajan aktiviteeteilla on yksi yhdistävä tekijä – ne nimittäin altistavat jalat suurelle kuormitukselle etenkin jaloille laskeuduttaessa ja jalkojen noustessa maanpinnasta. 


Mukautettu erilaisiin aktiviteetteihin

Vaimennus koko jalalle

Pehmeä ja miellyttävä vaikutus 

Hellävaraiset selälle, polville ja lonkille

Pohjallisten alapuolelta löytyy leikkausmalli


Nämä pohjalliset vaimentavat iskuja tehokkaasti jalkaterän ja jalan takaosan kohdalla. Pohjalliset parantavat jalkaholvin mukavuutta ja joustavuutta, millä on positiivinen vaikutus jalan luonnolliseen askellukseen sekä juoksudynamiikkaan. Kuormitusta lievittäviä pohjallisia käyttämällä voit lievittää staattisia selkärangan, polvien ja lonkkanivelten vaivoja.

Alapuolella leikkausmalli oikean koon löytämiseksi

Näitä pohjallisia on saatavana kaksi eri kokoa, pieni ja iso. Saatuasi tilaamasi pohjalliset kotiin mukautat ne helposti omiin kenkiisi sopiviksi mittaamalla jalan pohjallista vasten ja leikkaamalla ne sitten tavallisilla saksilla.


Pohjallisten kokotaulukko

KokoMinMax
35–4123,5 cm26 cm
42–4826,5 cm31 cm


* Kaikki pohjallisemme ovat leikattavia. Saat pohjallisesta juuri oikean kokoisen leikkaamalla sen tavallisilla saksilla yllä olevan kokotaulukon mukaisesti.

Artikkelinumero: 326

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.