Pohjalliset lämpöhuovalla

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset kylmille jaloille

Pehmeät ja ihastuttavat pohjalliset, jotka tarjoavat jaloille miellyttävän laskupinnan. Pohjalliset lämmittävät jalkoja kylminä syys-, talvi- ja kevätpäivinä. Sopivat kaikenlaisiin kenkiin. Pohjalliset ovat leikattavissa yksilöllisen kokoisiksi. 


Lämmittävät pohjalliset

Sopivat kaikkiin kenkiin

Leikattavissa kengänkokoihin 36–46


Lämpimät pohjalliset

Nämä lämpimät ja ihanat pohjalliset säilyttävät jaloissasi miellyttävän lämpötilan kylminä syys- ja talvipäivinä. Pohjalliset on eristetty ja ne suojaavat jalkoja paleltumiselta. Pohjalliset on suunniteltu talvikäyttöön ja ne sopivat hyvin useimpiin kenkätyyppeihin. Leikkausmalli pohjallisen alapuolella mahdollistaa pohjallisen leikkaamisen omaan kengänkokoon sopivaksi. Pohjalliset sopivat kengän kokoihin 36–46. 

Kylmille jaloille kehitetyt pohjalliset

Nämä pohjalliset sopivat hyvin sinulle, jolla on kylmät jalat. Pohjalliset asetetaan kenkiin ja ne tarjoavat ylimääräisen suojakerroksen kenkien kylmän pinnan ja jalkojesi väliin. Näiden kylmille jaloille kehitettyjen pohjallisten avulla jalkasi pysyvät lämpiminä jopa kylminä syys- ja talvipäivinä. 

Artikkelinumero: SI-042

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.