Pehmeät geelipohjalliset

Varastossa.

49.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Iskuja vaimentavat pehmeät geelipohjalliset

Mahtavat pohjalliset, jotka ovat pehmeät jaloillesi ja erittäin hyvin iskuja vaimentavat. Pohjalliset auttavat lievittämään jalkojesi kuormitusta kovissa iskuissa riippumatta siitä, kärsitkö kantapää- vai jalkakivuista.


Mukavasti iskuja vaimentavat 

Pehmeät ja miellyttävät

Kahden senttimetrin paksuiset 

Jalkakipujen välttämiseen


Välty jalkakivuilta

Pohjalliset ovat pehmeät ja miellyttävät käyttää. Ne vähentävät jalkoihin kohdistuvia iskuja ja saavat kengillä kävelemisen tuntumaan pehmeältä ja mukavalta. Pohjalliset on valmistettu pehmeästä ja kestävästä geelimateriaalista, joka tarjoaa optimaalisen mukavuuden. 

Iskunvaimennusta kantapäille

Yksi yleisimmistä jalkaongelmista ovat kantapääkivut. Kantapääkivut voivat johtua useista eri syistä, kuten esimerkiksi akillesjänteen tulehduksesta tai kipua aiheuttavasta luupiikistä. Nämä pohjalliset ovat ehdottomasti pehmeimmät ja parhaiten iskuja vaimentavat kaikista myymistämme malleista. Pohjallisia käyttämällä lievität kantapäihisi kohdistuvaa kuormitusta ja vähennät kantapääkipua.

Koko-opas:

Koko 35–36 = 23 cm
Koko 37–38 = 24,5 cm
Koko 39–40 = 25,5 cm
Koko 41–42 = 26,5 cm
Koko 43–44 = 27,5 cm
Koko 45–45 = 29 cm

Artikkelinumero: 508

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.