Pohjalliset jalkaholvien tuella

Varastossa.

19.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Jalkaholvia tukevat pohjalliset (2 kpl) 

Korkealaatuiset pohjalliset jalkaholvin tuella. Kehitetty erityisesti ehkäisemään pronaatiota. Pohjalliset tukevat plantar fascia -jännettä ja jalkaholvia, minkä ansiosta jalkaholvit pysyvät vakaina ja pronaatio häviää. 


Jalkaholveja tukevat

Sopivat pronaatioon

Pehmeä ja miellyttävä pinta

Koverretut, mukavuutta lisäävät kantapäät

Korkealaatuiset


Vähentävät pronaatiota jalkapohjissa

Suurella osalla meistä on kevyesti pronatoiva askellus. Pronaatiota esiintyy, kun jalkaholvin alaosa on madaltunut, mikä johtaa siihen, että suurin osa kehonpainosta asettuu jalan sisäsivulle. Pitkäkestoinen pronaatio voi johtaa kivun tuntemiseen jalkojen alla. Näiden ihastuttavien, jalkaholvia tukevien pohjallisten ansiosta voit välttyä jalkakivuilta. 

Näin käytät pohjallisia

Asetat pohjalliset suoraan kenkiesi sisäpohjien päälle työntämällä pohjallisia kohti kenkien kantaosia. Kun sitten käytät kenkiä, kantapääsi lepäävät pohjallisten kantakupeissa. Silloin jalkasi saavat samalla optimaalisen tuen jalkaholveille. Pohjallisissa on liukumaton pohja ja ne on uritettu siten, etteivät pohjalliset pääse liukumaan ympäriinsä kengissä. Pohjalliset sopivat kaikenlaisiin kenkiin – tennareihin, saappaisiin, työkenkiin ja urheilukenkiin.

Suositut 3/4-pohjalliset jalkaholveille

Nämä ovat 3/4-pohjalliset, mikä tarkoittaa, että ne peittävät noin kolme neljäsosaa kengänpohjista. Jalkaterien etuosat ja varpaat jäävät vapaiksi pohjallisten ulkopuolelle samalla, kun kantapäät ja jalkaholvit saavat täyden tuen. 

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 061002

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.