Pinsetit

Pinsetit sopivat käytettäväksi sekä kynsille että kynsinauhoille. Muistathan huolehtia kynsiesi lisäksi myös kynsinauhoistasi, sillä ne suojaavat kynsiä tulehduksilta. Hiero kynsinauhoihin kynsinauhaöljyä/-voidetta ja leikkaa ne tasaisin väliajoin.

Suosittelemme, että leikkaat kynnet vähintään kerran viikossa ja puhdistat ne pinseteillä. Jälkeenpäin voi olla mukavaa hieroa kynsinauhoöljyyn tai käsivoideeseen, jotta kynsille tulee tarvitsemansa kosteus.

Pinsetit

Pinsettejä voidaan käyttää kynsille ja kynsinauhoille. Älä unohda huolehtia kynsinauhoistasi, sillä ne suojaavat kynsiä infektioilta. Hiero kynsinauhoöljyssä/voidessa ja leikkaa kynsinauhoja joskus. Pinseteillä pääset helpommin kiinni halkeileviin ja kuivuneisiin kynsinauhoihin. Lisäksi se on hyvä työkalu kynsien alla olevan lian poistamiseen.

Kaksi pinsettiä ruostumattomasta teräksestä

Kaksi korkealaatuista ruostumattomasta teräksestä valmistettua pinsettiä. Kahden eri pinsetin ansiosta voit helposti esimerkiksi repiä kulmakarvoja, saada halkeilevia kynsinauhoja, poistaa tikkuja tai vastaavaa ilman ihoon päätyvää rasvaa ja likaa sormista.

Vinkki meiltä fotbutiken.se:llä on, että kuljeta aina kynsinauhojen öljyä/voidetta pussissa, jotta kynsinauhoilla on mahdollisuus palautua päivän aikana!