Magneettiset pohjalliset

Varastossa.

14.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset magneeteilla

Nämä fantastiset, magneeteilla varustetut pohjalliset perustuvat vyöhyketerapiaan ja magneettiterapiaan. Pohjallisissa on kahdeksan strategisesti sijoitettua magneettia stimuloimassa kehon tärkeimpiä heijastusvyöhykkeitä, mikä puolestaan voi edistää kehon hyvinvointia. Pohjalliset parantavat lisäksi verenkiertoa kehossa. 


Magneettiset pohjalliset

Kahdeksan magneettia

Säädettävä koko (leikkausmalli)

Miehille ja naisille


Magneettiset pohjalliset tarjoavat terveyshyötyjä

Magneettiset,  vyöhyketerapiaan perustuvat pohjalliset lisäävät jalkojen ja koko kehon hyvinvointia. Pohjalliset toimivat akupunktuurin tavoin seistessäsi ja kävellessäsi. Pohjallisten innovatiivisen muotoilun ansiosta ne tarjoavat mukavan ja rentouttavan tunteen hyvinvoivista jaloista.

Magneettiset painopisteet on strategisesti sijoitettu stimuloimaan ja hieromaan jalkojasi kävellessäsi. Magneettisia pohjallisia ei tule käyttää raskaana ollessa tai jos käytät sydämentahdistinta.  

Alapuolella leikkausmalli sopivaan kokoon leikkaamiseksi

Nämä pohjalliset ovat valittavissa kahdessa eri koossa: pieni tai suuri. Saatuasi tilaamasi pohjalliset mukautat niiden koon helposti mittaamalla jalkasi pohjallisia vasten ja leikkaamalla sitten pohjalliset tavallisilla saksilla sopivan kokoisiksi.Pohjallisten koko-opas

KokoMinMax
35–4022 cm25,5 cm
41–4626 cm29 cm


* Kaikki pohjallisemme ovat leikattavissa. Saat pohjallisista sopivan kokoiset leikkaamalla ne tavallisilla saksilla yllä olevan koko-oppaan mukaisesti.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 062025

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.