Säärystimet

Tyylikkäät säärystimet pitävät jalat lämpiminä myös kylminä syys-, talvi- ja kevätpäivinä. Säärystimet tekivät läpimurron muotiasusteena 80-luvulla, mistä lähtien ne ovat olleet erittäin suosittuja. Säärystimet ovat erityisen suosittuja tanssijoiden keskuudessa, mutta ne toimivat yhtä hyvin myös muodikkaina asusteina.

Säärystimet

Säärystimet olivat alun perin tanssijoiden käyttämä asuste. Asusteen ideana oli, kuten nimestä käy ilmi, pitää sääret ja nilkat lämpiminä. Lisäksi niiden tehtävänä oli antaa jaloille suojaa venähdyksiä, nyrjähdyksiä tai kramppeja vastaan. Toisin kuin tukisukat, jotka tarjoavat jaloille tukea ja kompressiota, säärystimiä käytetään jalkojen lämmittämiseen. Nykyisin säärystimiä käyttävät tanssia harrastavien lisäksi myös muut, sillä asusteesta on tullut suosittu myös tanssimaailman ulkopuolella. Säärystimet ovat tätä nykyä muodikkaita.

Säärystimet suojaavat kylmyydeltä

Neulotut säärystimet pitävät nilkkasi ja jalkasi lämpiminä myös kylmimpinä talvipäivinä. Samalla kun säärystimet pitävät olosi lämpimänä, ne myös näyttävät erittäin tyylikkäiltä. Meiltä voit tilata säärystimiä eri väreissä ja eri materiaaleista valmistettuina. Meiltä löytyy useita erilaisia säärystimiä. Suosittelemme kokeilemaan neulottuja säärystimiä talvisina päivinä.

Pitkät säärystimet 

Meiltä löytyy pitkiä säärystimiä useissa eri väreissä. Pitkät säärystimet sopivat sinulle, joka sekä haluat suojata nilkkojasi kylmyydeltä että myös pitää sääresi lämpiminä. Kylminä talvipäivinä suosittelemme käyttämään pidempiä säärystimiä, koska lyhyet säärystimet eivät ole talvisaikaan riittäviä pitämään jalat lämpiminä.

Lyhyet säärystimet 

Syksyllä ja keväällä, kun lämpötila on korkeampi kuin talvella, voi olla todella tyylikästä käyttää lyhyempiä säärystimiä, jotka ylettyvät polvien alapuolelle. Tutustu lyhyiden säärystimien neulottuihin malleihimme.