Jalkaholveja tukevat pohjalliset

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset työhön tai arkeen 

Mukavat pohjalliset vapaa-ajan jalkineisiin tai työkenkiin lisätuella jalkaholveille sekä hyvällä kantapäiden iskunvaimennuksella. Pohjalliset on päällystetty pehmeällä puuvillapinnoitteella, joka sisältää aktiivihiiltä, minkä ansiosta pahat hajut katoavat. Kantapääsi lepäävät pohjallisten kantakupeissa mukavasti ja vakaasti. 


Jalkaholveja tukevat

Pehmeä vaimennus kantapäille

Muotoutuvat jalkojesi mukaisiksi

Vapaa-ajan jalkineisiin tai työkenkiin


Pohjallisten ominaisuudet

Pohjalliset on helppo leikata omaan kengänkokoon sopiviksi niiden alapuolelta löytyvän leikkausmallin avulla. Pohjallisen alapuoli on valmistettu liukumattomasta geelistä ja se on myös kuvioitu, minkä ansiosta pohjallinen pysyy vakaasti liimattuna kengän sisäpohjaa vasten ilman, että se liukuisi ympäriinsä.

Pohjallisten koko-opas

KokoMinMax
34–3720 cm23,5 cm
38–4224 cm26,5 cm
43–4627 cm30 cm


* Kaikki pohjallisemme ovat leikattavissa. Saat pohjallisista sopivan kokoiset leikkaamalla ne tavallisilla saksilla yllä olevan koko-oppaan mukaisesti.

Artikkelinumero: 261

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.