Kenkälusikat

Pienet, edulliset ja helposti mukana kulkevat kenkälusikat sopivat yhtä hyvin niin matkalaukkuun kuin ripustettaviksi eteisen koukkuun. Kenkälusikkamme on suunniteltu tyylikkäiksi ja ne toimivat niin kauniina yksityiskohtina sisustuksessa kuin käytännöllisinä apuvälineinä kenkien pukemisessa. Täältä löydät kenkälusikat eri väreissä ja materiaaleissa.

Osta edullinen kenkälusikka

Kenkälusikka on erinomainen apuväline kenkien ongelmattomaan pukemiseen. Tämä apuväline helpottaa selkää, lonkkia ja polvia. Ihmisten, joille on tehty selkä- tai lonkkaleikkaus, tulisi käyttää mielellään kenkälusikkaa kaatumisten tai muiden loukkaantumisten välttämiseksi. Kenkälusikka auttaa käytännöllisellä muotoilullaan käyttäjäänsä säilyttämään tasapainon kenkiä puettaessa.

Kenkälusikasta ja sen käytännön toimivuudesta löytyy tietoa jo 1400-luvulta. Kenkälusikat on yleensä valmistettu metallista tai muovista ja niitä on saatavilla eri tavoin muotoiltuina. Jalkakauppa tarjoaa käytännöllisiä ja kätevästi mukana kuljetettavia kenkälusikoita optimaalisessa muotoilussa. Kenkälusikkaa on helppo säilyttää eteisessä joko koukussa tai laatikossa.

Millainen kenkälusikka sopii tarpeisiini?

Pitkä ja kapea kenkälusikka sopii hyvin henkilöille, joilla on ongelmia selässä ja lonkissa. Pidemmän kenkälusikan etuna on se, että vältyt taivuttamasta selkääsi ja lonkkiasi. Lisäksi se tuo vakautta kenkien pukemiseen. Jos taas liikkeet eivät ole este sinulle, voi lyhyempi kenkälusikka olla hyvä vaihtoehto. Lyhyt kenkälusikka ei katkea käytössä yhtä helposti kuin pidemmän mallinen. Lisäksi sitä on helppo säilyttää ja se on myös helposti pakattavissa mukaan.

Muovinen vai metallinen kenkälusikka?

Ennen kenkälusikan ostamista tulisi miettiä, millainen toiminto sopii sinulle parhaiten. Muovinen kenkälusika on pehmeän taipuisa, joten se myötäilee jalkaa kenkiä puettaessa. Metallinen kenkälusikka puolestaan tarjoaa vakaan ja varman toimivuuden, tarjoten keholle tukea ja tasapainoa kenkiä puettaessa. Metallinen kenkälusikka on myös kestävämpi, sillä sen materiaali on muovia kovempaa.