Jalkaraspit

Parin erittäin hyvän jalkaraspin avulla voit helposti ja tehokkaasti poistaa jalkojesi alta kovettuneen ihon ja ihokerrostumat. Hiomalla jalkasi säännöllisesti jalkaraspilla ja voitelemalla ne säännöllisesti jalkavoiteella säilytät jalat sileinä, pehmeinä ja upeina ja ehkäiset samalla ihon halkeilemista ja kovettumien muodostumista. Saat sileät jalat helposti, nopeasti ja kätevästi.

JALKARASPIT


Jalkaraspi auttaa sinua pääsemään eroon kovettuneesta ihosta helpolla tavalla. Hio jalkasi ja käytä hyvää pehmittävää voidetta pitämään jalkasi kosteutettuina ja pehmeinä ympäri vuoden. Jalkaraspeja on saatavilla useina malleina ja tyyppeinä.

Sähköinen jalkaraspi on ystävällisempi ranteillesi ja sen avulla kovettumien pois hiominen käy nopeammin. Suosittelemme paristokäyttöistä sähköistä jalkaraspia, Pedi Pro, joka on sekä tehokas että hellävarainen. Kovettumiin voit käyttää jalkaraspia, joka höylää kuolleen ihon pois ja tekee jaloistasi pehmeät vain 10 minuutissa. Muistathan käyttää jalkaraspia varoen.

Aseta jalkasi jalkakylpyyn noin 15-20 minuutiksi, jotta kovettumat pehmenevät. Käytä sitten jalkojen hiomiseen sinulle sopivaa työkalua ja viimeistele käsittely pehmentävällä jalkavoiteella.

Tästä syystä jalkaraspia tulisi käyttää

Koska jalkamme altistuvat päivittäin rasitukselle, on luonnollista, että jalkojen alle ja päälle muodostuu kovettunutta ihoa ja kovettumia. Jalkojen kovettumat muodostuvat jatkuvan kitkan ja jalkoihin kohdistuvan paineen seurauksena, mikä voi olla seurausta esimerkiksi ahtaiden kenkien käytöstä. Jalkojen kovettuminen ei yleensä vaikuta suoraan terveyteesi, vaan sen sijaan se voi olla puhtaasti kosmeettinen ongelma. Kuivat ja halkeilevat jalat voivat kuitenkin tuntua epämiellyttäviltä, ja pahimmassa tapauksessa halkeamat voivat lisätä myös ihoinfektioiden riskiä.

Varmistamalla jalkojen kovettumien sekä kuolleen ihon säännöllisen poiston jalkojen alta ja päältä jalkaraspia käyttäen pienennät esimerkiksi kantapään halkeamien muodostumisen riskiä.

Erilaiset jalkaraspit

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia jalkaraspeja, pelkistetymmistä ja perinteisemmistä malleista aina tehokkaampiin paristokäyttöisiin jalkaraspeihin. Suosittelemme käyttämään useita erilaisia jalkaraspeja tilanteesta ja tarpeesta riippuen. Mikäli jalkasi tarvitsevat aimo annoksen huolenpitoa, sähköinen jalkaraspi voi tarjota jaloille tehokkaan käsittelyn. Kovettumat ja kuollut iho nimittäin katoavat sekä nopeasti että tehokkaasti paristokäyttöistä jalkaraspia käyttämällä.

Jos olet hionut jalkojasi ahkerasti, yleensä riittää, että käytät yksinkertaisempaa jalkaraspia, jotka pitävät kovettumat poissa jaloista. Tavallinen jalkaraspi yhdessä hohkakiven kanssa käytettynä voi olla riittävä keino ehkäistä kovettumien muodostuminen jalkoihin.