Pohjalliset aktiivikäyttöön

Varastossa.

21.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Pohjalliset kannan ja jalkaterän vaimennuksella

Nämä miellyttävät ja pehmeät pohjalliset lievittävät kantapäidesi kuormitusta kovilta iskuilta esimerkiksi luupiikin tai kantapääkivun yhteydessä. Pohjalliset sopivat ihanteellisesti sinulle, jolla on aktiivinen elämäntapa esimerkiksi kävelylenkkien, juoksun tai urheilun muodossa.


Iskunvaimennusta kantapäille ja jalkaterille

Ihanteelliset kävelylenkeille/juoksuun/urheiluun 

Erikoistekstiili vähentää hajuja


Activesole-pohjallisten ominaisuudet

Activesole-pohjalliset sopivat sinulle, jolla on aktiivinen elämäntapa pitkien kävelylenkkien, juoksun tai urheilun muodossa. Pohjalliset ovat pehmeät ja ne tarjoavat miellyttävää iskunvaimennusta kantapäille ja jalkaterille. Lisäksi pohjallisissa on kevyt tuki jalkaholveille. Pohjalliset sopivat useimpiin urheilu- tai juoksukenkiin. Pohjallisissa on anti-slip-pohja, minkä ansiosta ne pysyvät vakaasti kengänpohjaa vasten, liukumatta pois paikoiltaan. 

Leikkaa pohjalliset niiden alapuolelta löytyvän leikkausmallin avulla 

Nämä pohjalliset ovat valittavissa kolmessa eri koossa (pieni, keskikoko tai suuri). Saatuasi tilaamasi pohjalliset mukautat niiden koon helposti mittaamalla jalkasi pohjallisia vasten ja leikkaamalla sitten pohjalliset saksilla sopivan kokoisiksi.

Pohjallisten koko-opas

KokoMinMax
35–3822 cm24 cm
39–4224,5 cm26,5 cm
43–4726,5 cm30 cm


* Kaikki pohjallisemme ovat leikattavissa. Saat pohjallisista sopivan kokoiset leikkaamalla ne tavallisilla saksilla yllä olevan koko-oppaan mukaisesti.

Artikkelinumero: 263

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.