Magneettikorut

Upeat magneettikorumme ja magneeteilla varustetut nilkkaketjumme tarjoavat monia positiivisia vaikutuksia hyvinvointiisi. Tutkimukset ovat nimittäin osoittaneet, että magneettikoru voi parantaa verenkiertoa, vähentää stressiä sekä parantaa yleisesti hyvinvointia ja lisätä suorituskykyä.

Nämä nilkkaketjut on varustettu useilla magneeteilla, ja ne ovat suosittuja ammattiurheilijoiden ja kuntoilijoiden keskuudessa. Tietysti myös muut voivat käyttää niitä saadakseen lisää voimaa jokapäiväiseen elämäänsä tai työhönsä. Magneeteilla varustetut nilkkaketjumme sisältävät vähintään kaksi tuhatta gaussia.

Magneettikoru on hyväksi terveydellesi 

Magneettikoru ei ole pelkästään tyylikäs asuste, vaan sen lisäksi se myös tarjoaa kehollesi useita erilaisia terveyshyötyjä. Yksinkertaisesti selitettynä magneettikorut lisäävät verenkiertoa, mikä puolestaan tarkoittaa sitä, että soluillemme toimitetaan happea ja ravinteita nopeammin ja että kuona-aineet kulkeutuvat pois tehokkaammin. Tämä saa meidät tuntemaan olomme pirteämmiksi ja samalla koemme myös vähemmän kipua, sillä solumme saavat enemmän energiaa ja ravinteita. Nukumme myös paremmin, kun käytämme magneettikoruja.

Kuinka magneettikoru toimii?

Sitä, kuinka magneettikorut toimivat ja vaikuttavat meihin, ei tiedetä tarkalleen. On kuitenkin tehty tutkimuksia, jotka osoittavat, että magneettikorujen käyttäjät kokevat terveydentilansa parantuneen, kivun vähentyneen sekä suorituskykynsä ja unensa parantuneen. Sillä, onko kyseessä lumevaikutus vai todellinen vaikutus verenkierron lisääntymiseen, ei ole väliä. Tämä siitä syystä, että magneettikorujen käyttö ei aiheuta lainkaan sivuvaikutuksia ja sen sijaan niiden käytöllä on yleensä positiivinen vaikutus. Monien ammattilaisurheilijoiden ympäri maailmaa nähdään käyttävän näitä magneettikoruja suorituskykynsä parantamiseen.

Menetelmää käytettiin jo 1700-luvulla, mutta kun lääketeollisuus alkoi saada yhä enemmän jalansijaa yhteiskunnassamme, kiinnostus tällaiseen hoitomuotoon väheni. Nyt, kun kiinnostus vaihtoehtoiseen lääketieteeseen on kasvamassa, magneettikorut ovat jälleen suosittuja, ja nämä korut ovat auttaneet lukuisia ihmisiä parantamaan terveyttään ja suorituskykyään. Tutkijat uskovat, että korujen magneettisuus vaikuttaa staattisilla magneettikentillään muun muassa hermoihimme ja sydämeemme, mikä puolestaan parantaa verenkiertoa. Tämä tarkoittaa, että sekä happea että ravinteita kulkeutuu soluihimme enemmän, samalla kun kuona-aineet poistuvat kehostamme tehokkaammin.

Nilkkaketju magneeteilla

Tästä kategoriasta löytyvät nilkkaketjut ovat magneeteilla varustettuja. Mikäli haluat tilata tavallisen nilkkaketjun ilman magneetteja, löydät kaikki nilkkaketjumme täältä.

Minkä kokoisia nilkkaketjuja on saatavilla?

Useimmat nilkkaketjut ovat pituudeltaan noin 20 senttimetriä. Nämä nilkkaketjut ovat venyviä, minkä ansiosta ne sopivat useimpien nilkkoihin.

Voiko näitä koruja käyttää vedessä?

Magneettikorua tulisi käyttää ympäri vuorokauden maksimaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Voit käyttää magneettikorua kylvyssä tai suihkussa, sillä veden kanssa kosketuksiin joutuminen ei vahingoita korun vaikutusta. Suosittelemme kuitenkin, että poistat nilkkaketjusi ennen uintia suolaisessa vedessä, koska suola ja auringonvalo yhdessä voivat aiheuttaa nilkkaketjujen materiaalien värisävyjen muuttumisen. Koru kannattaa puhdistaa saippualla ja vedellä kerran viikossa, jotta lika ja ihokerrokset eivät pääse kerääntymään siihen. Älä jätä nilkkaketjua kosteaksi pesun jälkeen, vaan sen sijaan muista pyyhkiä varovasti vesi ja kosteus pois nilkkaketjusta. Voit myös desinfioida nilkkaketjusi kerran kuukaudessa.

Kuka voi käyttää magneettikorua?

Käytännössä kuka tahansa voi käyttää näitä koruja, sillä kyseessä on täysin turvallinen hoitomenetelmä, eikä magneeteilla ole haitallisia vaikutuksia ihmiskehoon WHO:n tutkimuksen mukaan. Varoitamme kuitenkin raskaana olevia naisia tai sydämentahdistimia käyttäviä ihmisiä käyttämästä magneettikoruja. Myöskään niiden, jotka kaikesta epätodennäköisyydestä huolimatta kärsivät magneettien aiheuttamista kielteisistä vaikutuksista esimerkiksi huimauksen tai pahoinvoinnin muodossa, ei tulisi käyttää näitä koruja. Kärsitkö reumaattisesta kivusta, nivelrikosta, fibromyalgiasta tai voimakkaista kuukautiskivuista? Tai onko sinulla unihäiriöitä tai haluat parantaa suorituskykyäsi ja tuntea olosi hieman paremmaksi? Kokeile siinä tapauksessa magneettikorua. Sinulla ei ole mitään menetettävää!