Höyhenenkevyet pohjalliset

Varastossa.

14.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Höyhenenkevyet pohjalliset

Nämä höyhenenkevyet pohjalliset tarjoavat pehmeän ja miellyttävän vaimennuksen jaloillesi. Pohjalliset ovat erityisen kevyet, joten et edes huomaa, että sinulla on sellaiset kengissäsi. Pohjallisten alapuolelta löytyvän leikkausmallin avulla saat mukautettua pohjalliset omiin kenkiisi sopiviksi.


Erittäin kevyet pohjalliset

Hyvät jaloille, polville, selälle ja hartioille

Sopivat miehille ja naisille

Alapuolella leikkausmalli


Lievittävät polvien, selän ja hartioiden kuormitusta

Pohjalliset tekevät muutakin kuin lievittävät jalkojesi kuormitusta. Ne nimittäin voivat myös tarjota paremman ryhdin ja olla hyväksi muun muassa polville, selälle ja hartioille. Pitkät, aktiiviset päivät jaloilla seisten tai kävellen voivat olla kehoa rasittavia. Tästä syystä kengissä tulisi aina käyttää iskuja vaimentavia pohjallisia.

Ilmavat pohjalliset ehkäisevät hajuja

Nämä pohjalliset ovat ontot, minkä ansiosta ne hengittävät kengissä. Tämän ominaisuuden ansiosta pohjalliset ovat myös huomattavan kevyet, minkä lisäksi vältyt ikäviltä hajuilta kengissäsi, vaikka käyttäisit niitä päivittäin. Täydelliset esimerkiksi työkenkiin.

Alapuolella leikkausmalli sopivaan kokoon leikkaamiseksi

Nämä pohjalliset ovat valittavissa kahdessa eri koossa: pieni tai suuri. Saatuasi tilaamasi pohjalliset mukautat niiden koon helposti mittaamalla jalkasi pohjallisia vasten ja leikkaamalla sitten pohjalliset tavallisilla saksilla sopivan kokoisiksi.Pohjallisten koko-opas

KokoMinMax
35–4022,5 cm25,5 cm
41–4626 cm28,5 cm


* Kaikki pohjallisemme ovat leikattavissa. Saat pohjallisista sopivan kokoiset leikkaamalla ne tavallisilla saksilla yllä olevan koko-oppaan mukaisesti.

Artikkelinumero: 336

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.