Sporttiset pohjalliset

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset juoksuun ja urheiluun

Iskuja vaimentavat pohjalliset sopivat ihanteellisesti sinulle, joka tykkäät juoksusta ja aktiivisesta elämäntavasta. Pohjalliset ovat erikoissuunnitellut ja niissä on keskitytty iskunvaimennukseen ennen kaikkea kantapäiden ja jalkaterien etuosien alueella. Lisäksi pohjalliset on muotoiltu siten, että ne tarjoavat jaloille tasaisen ja vakaan alustan.


Sopivat juoksuun

Iskunvaimennus kantapäissä ja jalkaterissä

Vakauttavat jalkojen laskeutumista

Leikattavissa leikkausmallin avulla


Sporttiset pohjalliset iskunvaimennuksella

Pohjalliset on valmistettu korkealaatuisiksi, niissä on erittäin hyvä mukavuus ja ne tarjoavat iskunvaimennusta. Nämä pohjalliset tarjoavat lisäksi tukea ja vakautta esimerkiksi juoksuun, treenaamiseen sekä muihin urheiluharjoituksiin ja fyysisiin aktiviteetteihin.

Näin käytät pohjallisia

Leikkaa pohjalliset itsellesi sopivan kokoisiksi pohjallisten alapuolelta löytyvien leikkausmallien avulla. Ota sitten nykyiset pohjalliset pois kengistäsi ja aseta uudet pohjalliset kenkiin sininen, pehmeä kangaspinta ylöspäin. Pohjalliset sopivat yhtä hyvin niin miehille kuin naisillekin


KokoMinMax
34–3821 cm24 cm
33–4224,5 cm27 cm
43–4827,5 cm31 cm


Kaikki pohjallisemme ovat leikattavissa. Saat pohjallisista sopivan kokoiset leikkaamalla ne tavallisilla saksilla yllä olevan koko-oppaan mukaisesti.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 265

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.