Kynsienhoito

Leikkaa kynnet vähintään kerran viikossa pitääksesi ne siisteinä. Näitä upeita, eri malleissa saatavia kynsisaksia käytetään kynsien leikkaamiseksi haluttuun pituuteen. Meiltä löytyy perinteiset kynsisakset ja kynsileikkurit, mutta myös kauniita manikyyrisettejä sekä erikoissaksia erityisen pitkällä varrella. Kynsistäsi huolehtiminen on tärkeää, jotta ne pysyvät tuoreina ja terveinä. Yleisiä oireita, jotka voivat vaikuttaa kynsiimme, ovat kynsien sieni, joka on sieni-sairaus, joka voi vaikuttaa sekä sormiin että varpaisiin, ja kynsien kapeneminen, joka vaikuttaa pääasiassa varpaankynsiin ja joka voi olla erittäin kivulias.

Leikkaamalla ja viilaamalla varpaankynnet vähennät varpaankynsiongelmien riskiä. Leikkaamalla kynnet joka viikko ja kosteuttamalla kynsiä ja kynsinauhoja jatkuvasti vähennät kynsiongelmien riskiä. Kynsiöljy auttaa sinua pitämään kynnet kurissa, ja joskus saatat joutua jopa seuraamaan kynsinauhojasi kynsinauhatangon tai kynsinauhojen veitsen avulla. Katso kaikki kynsienhoitotuotteemme alta.

Kynsisakset

Kynsisaksien avulla pidät kyntesi kauniina ja haluamasi pituisina. Kynsisaksia on olemassa muutamia erityyppisiä. Kynsileikkuri viistolla reunalla (4,95) sopii yhtä hyvin kaikenlaisiin kynsiin - niin koviin ja pehmeisiin kuin paksuihin ja kapeisiin. Nämä kynsisakset sopivat täydellisesti sekä varpaankynsien että sormien kynsien leikkaamiseen. Erityinen viisto reuna tekee vaikeapääsyisten kynsien leikkaamisesta helpompaa. Kynsileikkuri on yleisesti ottaen kynsisaksia tehokkaampi, sillä kynsileikkuri tekee kynsien leikkaamisesta saksilla leikkaamista vakaampaa.

Valikoimamme tehokkaat kynsinauhasakset  laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä tekevät kauniiden kynsinauhojen saamisesta helppoa puuhaa. Näiden saksien avulla saavutat kuluneet kynsinauhasi joka kulmasta käsin. Sakset ovat erittäin terävät ja ne sopivat hyvin myös varpaankynsien leikkaamiseen.

Tai mikset hankkisi kaikki yhdessä ja samassa tuotteessa? 

Suosittelemamme hankinta on fiksu 7-osainen manikyyrisetti/pedikyyrisetti, joka sopii täydellisesti niin kotiin kuin kauneussalonkiin. Manikyyrisetti toimitetaan kauniissa kotelossa ja se sisältää seuraavat tuotteet:

  • 2 kpl Kynsileikkuria
  • 1 kpl Kynsisakset
  • 1 kpl Pinsetit
  • 1 kpl Kynsiviila
  • 1 kpl Kynsinauhan pinsetit
  • 1kpl Kynsien puhdistaja