Nilkkaketjut

Nilkkaketju on kaunis koru ja upea yksityiskohta, jota käytetään rannekorun tavoin, mutta sen sijaan nilkan ympärillä! Tyylikäs nilkkaketju on täydellinen käytettäväksi kevät- ja kesäkuukausina, kun pitkät talvihousut vaihtuvat ilmaviin shortseihin ja vietetään ihania päiviä rannalla.

Osta nilkkaketju

Nilkkaketju voi olla uskomattoman tyylikäs yksityiskohta, joka korostaa tyyliäsi upealla tavalla. Voit käyttää nilkkaketjuja periaatteessa päivittäin kevät- ja kesäkuukausina, kun sää on lämmin ja ihana. Meiltä löytyy nilkkaketjuja laajassa valikoimassa. Voit valita meiltä muun muassa nilkkaketjun riipuksella varustettuina, lasikivillä koristeltuina tai muita kauniita malleja.

Tyylikkäät kullan- tai hopeanväriset nilkkaketjut

Meiltä voit ostaa nilkkaketjun täsmälleen haluamassasi tyylissä. Valikoimastamme löytyy useita eri tyyppisiä nilkkaketjuja ja meillä on tarjota jotakin jokaiseen makuun. Etsitpä sitten hopeista tai kultaista (hopean- tai kullanväristä) nilkkaketjua, löydät sen meiltä. Nilkkaketjumme ovat aina korkealaatuisia ja ne on valmistettu eri materiaaleista, kuten sterling-hopeasta.

Nilkkaketjuja on käytetty koruina jo pitkään 

Vaikka nilkkaketjut ovatkin mittaamattoman suosittuja nykyihmisten keskuudessa, niitä on itse asiassa käytetty koruina paljon pidempään kuin muutaman vuosikymmenen ajan. Nilkkaketjuja on nimittäin käytetty jo tuhansien vuosien ajan ja varhaisin näyttö tästä ovat arkeologien yli 4 500 vuotta vanhoista haudoista löytämät nilkkaketjut. Nilkkaketju on ollut muinaisina aikoina merkki vauraudesta. Mitä hienommilla timanteilla ja smaragdeilla nilkkaketju on koristeltu, sitä rikkaampi korua kantanut henkilö on ollut. Asian laita ei ole juurikaan muuttunut ajan saatossa. 

Nilkkaketju nilkan ympärille kesäksi 

Kesän ja sen myötä lämpimien päivien koittaessa ulkona näkee luonnollisesti paljon ihmisiä, jotka käyttävät nilkkaketjuja. Ilmojen lämmetessä pitkät housut ja talvikengät nimittäin vaihtuvat lyhyempiin housuihin, hameisiin ja sandaaleihin.

Voiko nilkkaketjua käyttää talvella?

Nilkkaketjua voi tietysti käyttää myös syys- ja talvikuukausina. Talvisaikaan voi olla monia tilaisuuksia, joihin todella tyylikäs nilkkaketju sopii erinomaisesti. Nilkkaketju voi olla erityisen kaunis esimerkiksi joulun ja uudenvuoden juhlissa yhdessä cocktailmekon ja korkokenkien kanssa.

Minkä kokoisia nilkkaketjuja on saatavilla?

Useimmat nilkkaketjut ovat pituudeltaan noin 20 senttimetriä lukko avattuna. Jokaisessa nilkkaketjussa on säädettävä kokoketju, josta nilkkaketjun pituutta voi säätää +/- 5 senttimetriä erittäin helposti ja kätevästi. Nilkkaketjumme sopivat useimpiin jalkoihin.