Pohjalliset urheiluun

Varastossa.

27.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset urheiluun

Iskuja vaimentavat ja ergonomiset pohjalliset urheiluun. Nämä pohjalliset ovat ihanteelliset sinulle, joka pidät palloilulajeista, kuten jalkapallosta, salibandysta, padelista tai tenniksestä. Pohjalliset ovat erikoissuunnitellut ja niissä on keskitytty iskunvaimennukseen ennen kaikkea kantapäiden ja jalkaterien etuosien alueella. Lisäksi pohjalliset on muotoiltu siten, että ne tarjoavat jaloille tasaisen ja vakaan alustan.


Sopivat palloilulajeihin

Iskunvaimennus kantapäissä ja jalkaterissä

Tarjoavat pehmeän laskualustan jaloille

Leikattavissa leikkausmallin avulla


Sporttiset pohjalliset iskunvaimennuksella

Pohjalliset on valmistettu korkealaatuisiksi ja ne kestävät koko sesongin ajan. Urheilupohjallisissa on erittäin hyvä mukavuus ja ne tarjoavat iskunvaimennusta koko jaloille nopeissa alaslaskuissa ja ripeissä käännöksissä. Nämä pohjalliset sopivat palloilulajien lisäksi käytettäviksi myös muun tyyppisissä urheilulajeissa, kuten juoksussa, power walkissa tai muissa fyysisissä aktiviteeteissa.

Pohjalliset padeliin

Nämä pohjalliset ovat ihanteelliset nopeisiin mailapeleihin, kuten esimerkiksi padeliin. Padelissa jalkatyö on tärkeää nopeilla liikkeillä ja siirtymisillä sekä kohti verkkoa että sivuttain lasiseinien välillä. Padeliin sopivia pohjallisia käyttämällä saat jaloillesi hellävaraisen iskunvaimennuksen ja pienennät kantapäiden, jalkapohjien tai nilkkojen loukkaantumisriskiä. 

Näin käytät pohjallisia

Leikkaa pohjalliset itsellesi sopivan kokoisiksi pohjallisten alapuolelta löytyvien leikkausmallien avulla. Ota sitten nykyiset pohjalliset pois kengistäsi ja aseta uudet pohjalliset kenkiin sininen, pehmeä kangaspinta ylöspäin. Pohjalliset sopivat yhtä hyvin niin miehille kuin naisillekin.


KokoMinMax
36–4022 cm25,5 cm
41–4526 cm28 cm


* Kaikki pohjallisemme ovat leikattavissa. Saat pohjallisista sopivan kokoiset leikkaamalla ne tavallisilla saksilla yllä olevan koko-oppaan mukaisesti.

Artikkelinumero: 724

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.