Nilkkatuet

Nilkkatuki, joka tukee nilkkaasi. Voidaan käyttää ennaltaehkäiseviin tarkoituksiin tai nilkan vammojen kuntoutusprosessissa. Jalka- ja nilkkatuet lisäävät verenkiertoa ja vähentävät nivelten jäykkyyttä. Niillä voidaan hoitaa jalan nyrjähdyksiä, venähdyksiä tai kroonista epävakautta.

Nilkkatuet

Nilkkatuki on joustava side tai suoja, joka tarjoaa nilkalle tehokkaan vakautuksen. Nilkkatukea voidaan käyttää kaikenlaisissa kengissä ja tuen päälle voi helposti vetää sukan. Tukea käytetään sekä ennaltaehkäisevissä tarkoituksissa esimerkiksi nyrjähtäneelle jalalle että vammojen kuntouttamiseen.

Suoja kääritään/vedetään jalan ympärille hoitamaan jalan nyrjähdyksiä, venähdyksiä tai kroonista epävakautta. Epävakaat nilkat voivat tarvita ylimääräistä tukea pysyäkseen vakaassa kulmassa. Siteeksi muotoiltu nilkkatuki on helppo kääriä nilkan ympärille ja se tarjoaa yksilöllisen istuvuuden. Nilkan ympärille tarvittavan tuen astetta on helppo säätää. Kevyemmän tuen saamiseksi side jätetään väljemmäksi ja voimakkaamman tuen saamiseksi se sitä vastoin kääritään tiiviimmin. 

Nilkkatuki on valmistettu kestävästä mikrokuidusta (MCM), joka aikaansaa siteeseen joustavat ominaisuudet. Tuki on pehmeä ja käytössä erittäin mukava.

Nilkkatuet lisäävät verenkiertoa ja vähentävät nivelten jäykkyyttä. Lisäksi ne pitävät nivelet lämpiminä ja liikkuvina lieventäen kipua ja ehkäisten venähdyksiä. Tuki sopii molempiin jalkoihin ja sitä käytetään tukea tarvitsevan nilkan ympärillä.

 

Mihin tarkoituksiin nilkkatukea tulisi käyttää?

  • Vammojen ehkäisemiseen (esim. nyrjähdys tai venähdys)
  • Vammojen kuntouttamiseen (esim. nyrjähdys tai venähdys)
  • Jalan krooniseen epävakauteen 
  • Vakauttamiseen fyysisen aktiviteetin yhteydessä
  • Verenkierron lisäämiseen
  • Kipujen lieventämiseen