Pohjalliset arkeen

Varastossa.

14.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Pohjalliset iskunvaimennuksella ja jalkaholvin tuella

Mukavat pohjalliset pehmeällä ja mukavalla iskunvaimennuksella kantapäissä sekä lisätukea tarjoavalla kevyellä korotuksella jalkaholvien alla. Pohjalliset sopivat erinomaisesti käytettäviksi niin työkengissä kuin vapaa-ajan jalkineissa (kuten tennarit/converset).


Päivittäiseen käyttöön

Miellyttävä jalkaholvin tuki

Iskunvaimennus kantapäässä

Jalkahikeä ehkäisevä materiaali


Pohjallisten ominaisuudet

Pohjalliset koostuvat kolmesta kerroksesta vakaalla pohjalevyllä, jota seuraa ilmaa vaihtava ja hengittävä TPU-materiaali. Pohjallisten pintakerros on päällystetty pehmeällä, kosteutta imevällä kuitumateriaalilla, joka tarjoaa maksimaalisen mukavuuden. Anatomiset pohjalliset hyvällä mukavuudella ja laadulla. Pohjalliset sopivat hyvin käytettäviksi luupiikin, madaltuneen jalkaholvin, väsyneiden jalkojen, selkäkivun tai pronaation lievittämiseen. 

Korkealaatuiset pohjalliset

Pohjallisten tarpeeseen voi olla useita eri syitä. Kaksi yleistä syytä pohjallisten käyttämiseen ovat tarjota jaloille miellyttävää mukavuutta tai lievittää jalkojen kipua ja ylirasitusta.  Nämä mukavat pohjalliset vaimentavat kantapäihin kohdistuvia iskuja ja tarjoavat jalkaholveille lisätukea. Pohjalliset ovat erittäin miellyttävät ja ne sopivat käytettäviksi kaikenlaisissa kengissä.

Alapuolella leikkausmalli sopivaan kokoon leikkaamiseksi

Nämä pohjalliset ovat valittavissa kahdessa eri koossa: pieni tai suuri. Saatuasi tilaamasi pohjalliset mukautat niiden koon helposti mittaamalla jalkasi pohjallisia vasten ja leikkaamalla sitten pohjalliset tavallisilla saksilla sopivan kokoisiksi.

Pohjallisten koko-opas

KokoMinMax
35–4023 cm25,5 cm
41–4626 cm28 cm


* Kaikki pohjallisemme ovat leikattavissa. Saat pohjallisista sopivan kokoiset leikkaamalla ne tavallisilla saksilla yllä olevan koko-oppaan mukaisesti.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 262

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.