Hierovat pohjalliset

Varastossa.

9.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Kevyet ja hengittävät hierovat pohjalliset 

Kevyet ja mukavat pohjalliset, jotka hengittävät. Pohjalliset tarjoavat kevyen hieronnan korotuksillaan kantapään, jalkaholvin ja jalkaterän etuosan kohdalla. Pohjalliset painavat ainoastaan kahdeksan grammaa per kappale, ja niiden keveyden ansiosta et edes huomaa käyttäväsi pohjallisia kengissäsi. 


Parantavat verenkiertoa

Hengittävät pohjalliset

Painavat erittäin vähän

Pehmusteet kannassa ja jalkaholvissa


Pohjalliset sopivat käytettäviksi kaikenlaisissa jalkineissa työkengistä vapaa-ajan kenkiin. Pohjalliset ovat leikattavissa niiden alapuolelta löytyvän leikkausmallin avulla, minkä ansiosta voit mukauttaa niiden koon omaan kengänkokoosi sopivaksi. 

Pohjallisten kokotaulukko

KokoMinMax
35–3923 cm25 cm
40–4425,5 cm27,5 cm
* Kaikki pohjallisemme ovat leikattavia. Saat pohjallisesta juuri oikean kokoisen leikkaamalla sen tavallisilla saksilla yllä olevan kokotaulukon mukaisesti.

Artikkelinumero: 073003

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.