Urheilupohjalliset

Hyvällä mukavuudella, vakaudella ja iskunvaimennuksella varustetut urheilupohjalliset antavat sinulle suuren edun esimerkiksi juoksussa, treenaamisessa sekä muissa urheiluharjoituksissa ja fyysisissä aktiviteeteissa. Meiltä löytyy myös pohjallisia palloilulajeihin, joissa vaaditaan vakautta nopeissa käännöksissä. Lisäksi meillä on pohjallisia sellaisia urheilulajeja varten, jotka vaativat iskunvaimennusta, kuten kestävyysjuoksu.

Urheilullinen kenkäsisäkkeemme on erityisesti kehitetty antamaan jaloillesi sileä ja vakaa pinta esimerkiksi juoksussa, ja melan kenkäsisäkkeemme on erityisen iskunvaimennus ja jousikevyt tukemaan jalkojasi nopeissa liikkeissä ja liikkeissä. Katso kaikki urheiluun mukautetut kengänpohjat alta 👇🏽

Urheilupohjalliset

Nykyään urheilupohjallisia on saatavilla useina eri malleina ja vaihtoehtoina, joten tarvitsemasi pohjallisen löytäminen voi olla vaikeaa. Autamme sinua löytämään oikean vaihtoehdon pohjallisten tiheästä viidakosta. Voit käyttää pohjallisia useista eri syistä. Yleisimmät syyt pohjallisten käyttämiseen ovat lisämukavuuden tarjoaminen jalalle tai tukeminen esimerkiksi kivun ja liiallisen rasituksen yhteydessä. Jalkojen liiallisen rasituksen estämiseksi sinun tulee käyttää hyviä kenkiä, joissa on iskunvaimennus ja jaloillesi sopiva istuvuus.

- Melalle tarkoitettu kenkäsisäke on erityisesti kehitetty tukemaan jalkojasi nopeiden käännösten aikana.

- Melalle tarkoitettu kenkäsisäke on erityisesti kehitetty tukemaan jalkojasi nopeiden käännösten aikana.

Kuka voi käyttää urheilupohjallisia?

Urheilupohjalliset sopivat kaikkiin aktiviteetteihin ja jalkoihin. Käytä aina urheilukengissäsi pohjallisia jalkojen ja nivelten loukkaantumisen ja kipujen ehkäisemiseksi. Pohjalliset muotoutuvat jalkojesi mukaisiksi ajan myötä ja tarjoavat mukavan, yksilöllisen istuvuuden, joka auttaa sinua löytämään tasapainon liikkeissäsi.

Miksi urheilupohjallisia tulisi käyttää?

Fyysisen aktiviteetin aikana jalat altistuvat erityisen suurelle rasitukselle. Pohjalliset lieventävät jalkojesi kuormitusta ja suojaavat jalkojasi komplikaatioilta ja kulumisvammoilta. Pohjallisia käyttämällä suojaat myös kenkiäsi kosteudelta ja pahalta hajulta. Pohjalliset tukevat jalkaa viemättä liikaa tilaa kengissä ja antavat sinulle maksimaaliset edellytykset optimaaliseen suoriutumiseen.

Pohjalliset urheiluun 

Urheilullisempiin aktiviteetteihin voit käyttää urheilupohjallisia. Tämän tyyppinen pohjallinen lievittää jalan ja nilkan kuormitusta nopeissa pysähdyksissä ja käännnöksissä. Pohjalliset on erityisesti mukautettu keskittyen iskunvaimennukseen pääasiassa kantapäässä ja jalkaterässä, minkä lisäksi urheilupohjallinen myös edistää jalan luonnollisen askelluksen kehitystä. Meiltä sivustolta jalkakauppa.fi löytyy muutamia vaihtoehtoja urheilupohjallisiksi (alk. 23,95).

Pohjalliset sisäliikuntalajeihin

Urheilupohjallinen Sininen on vakaa pohjallinen, joka sopii hyvin palloilulajeihin, mailapeleihin tai liikuntalajeihin, joissa tehdään paljon nopeita käännöksiä. Pehmeä pohjallinen on valmistettu polyuretaanista, joka tekee pohjallisesta erittäin ohuen ja tarjoaa vaikuttavamman iskunvaimennuksen. Pohjallinen tuo vakautta sekä jalan takaosalle että jalkaterälle. Pohjallisen päällinen on valmistettu antibakteerisesta, hajuja ehkäisevästä materiaalista.

Pohjalliset juoksuun

Pohjalliset juoksuun & urheiluun ovat anatomiset pohjalliset, jotka sopivat ihanteellisesti sinulle, joka pidät juoksusta ja/tai sinulla on aktiivinen elämäntapa. Tällainen pohjallinen on erityisesti mukautettu tarjoamaan iskunvaimennusta erityisesti kantapäälle ja jalkaterälle. Lisäksi pohjallinen on muotoiltu tarjoamaan lisätukea jalkaholville, mikä edesauttaa paremman tasapainon ylläpitämistä.

Käytä pohjallisia urheillessasi

Urheillessasi jalkasi altistuvat tavallista suuremmalle rasituksille. Piditpä sitten juoksulenkeistä tasaisella asfaltilla, maastojuoksusta tai runsaasti nopeita käännöksiä sisältävästä urheilulajista, kuten esimerkiksi salibandysta, pohjalliset voivat hellävaraisesti lievittää jalkapohjiisi ja nilkkoihisi kohdistuvaa kuormitusta. 


Iskunvaimennusta kantapäille

Urheiltaessa kantapäät kuormittuvat usein huomattavan paljon. Tämän vuoksi voi olla hyvä idea kokeilla kantapään pohjallisia, mikäli koet kantapääkipuja urheillessasi. Tämä sen vuoksi, että jokaisessa ottamassasi askeleessa kantapäät vastaanottavat iskuja, mistä johtuen urheiluaktiviteetteja suorittaessasi on tärkeää käyttää pehmeitä pohjallisia.