Pohjalliset työkenkiin

Varastossa.

27.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Iskunvaimentavat pohjalliset työkenkiin

Seisotko paljon työssäsi? Väsyvätkö jalkasi kovissa työkengissäsi? Nämä upeat pohjalliset auttavat jalkojasi. Niiden erinomaisen iskunvaimennusominaisuuden ansiosta tunnet käveleväsi pilvessä joka askeleella, koko päivän ajan.

Nämä pohjalliset on mukautettu erityisesti työkenkiin ja ne sopivat niin käsityöläisille, varastotyöntekijöille kuin terminaalityöntekijöille. Pehmeän EVA-materiaalin mukautuvuuden ansiosta jaloissasi ei tunnu kipua, vaikka viettäisit pitkiä päiviä ahtaat työkengät jaloissasi. 


Upea iskunvaimennus

Muotoutuvat jalkojesi mukaan

Sopivat työkenkiin

Mukautettavissa kengän kokosi mukaan

Nopea toimitus


Iskunvaimentavat, pehmeät ja mukautuvat pohjalliset

Pohjalliset on valmistettu pehmeästä ja mukautuvasta PU-kumista, joka muotoutuu jalkojesi mukaan. Scandifootin pohjalliset ovat pehmeät, iskunvaimentavat ja uskomattoman mukautuvat. Niiden ansiosta jokainen kävelemäsi askel tuntuu miellyttävältä – koko päivän ajan.

Pohjalliset työkenkiin ja turvakenkiin

Pohjalliset sopivat käytettäväksi työkengissä ja turvakengissä. Tämän tyyppiset kengät ovat yleensä raskaat ja kömpelöt ja niissä on usein kova alkuperäispohjallinen. Vaihtamalla työkenkien pohjalliset näihin pehmeisiin Scandifootin pohjallisiin jalkasi saavat ihanaa kuormituksen kevennystä koko päivän ajan.

KokoMin.Max.
35–4023 cm25,5 cm
41–4726 cm31 cm


* Kaikki pohjallisemme ovat leikattavissa. Mukauta pohjallinen oikean kokoiseksi leikkaamalla se tavallisilla saksilla yllä olevan kokotaulukon mukaan.

Materiaali: 100 % PU-vaahtokumi

Artikkelinumero: SI-059

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.