Kinesioteippi (5 metriä)

Varastossa.

7.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Kinesioteippi (viisi metriä)

Kinesioteippiä käytetään lihasten ja nivelten hapensaannin parantamiseen, mikä puolestaan parantaa liikkuvuuttasi. Kinesioteippiä käyttämällä voit ehkäistä ja lievittää vammoja tai kipuja esimerkiksi hartioissa, polvissa, selässä tai kyynärpäissä.

Koko: Pituus 5 metriä ja paksuus 2,5 senttimetriä. 


Lihasten hapensaantia parantava

Lihaksia ja niveliä vakauttava

Vammoja ehkäisevä

Kipua vähentävä


Vammoja ehkäisevä ja kipua vähentävä

Kinesioteippi seuraa ihon ja lihasmassan liikkeitä ja sillä on ihoa vastaavat ominaisuudet. Teippiä voidaan käyttää yhtäjaksoisesti jopa viisi päivää. Se sopii käytettäväksi sekä treeneissä että arjessa. Tämä kinesioteippi on pituudeltaan 5 metriä.

Teknologia kenesioteipin takana perustuu kehon luonnolliseen paranemisprosessiin. Kinesioteippiä käytetään ensisijaisesti kuntoutukseen sekä aristaville lihaksille ja jänteille. Teippi tarjoaa nimittäin lisätukea ja vakautta liikekuvioon tai verenkiertoon vaikuttamatta. 

Käytössä huomioitavaa

Huomioithan, ettei teippiä tule koskaan käyttää suoraan avonaiselle haavalle. Teippiä ei tule myöskään käyttää allergian tai muiden ihoärstystä aiheuttavien ihottumien yhteydessä. Kokeile teipin käyttöä ensiksi pienelle ihoalueelle. Älä käytä teippiä pidempään kuin 3–4 päivän ajan. 

Artikkelinumero: OS-005

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.