Vakauttavat nilkkatuet (2 kpl)

Varastossa.

59.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Vakauttavat nilkkatuet (2 kpl) 

Vakauttavat nilkkatuet, jotka kohdistavat nilkat oikeaan asentoon tarvitessasi nilkoille tukea. Suositellaan käytettäviksi esimerkiksi nyrjähtäneelle nilkalle tai tilanteissa, joissa tarvitaan lisätukea nilkoille.


Vakauttavat nilkkatuet (2 kpl)

Tarjoavat liikkumavapautta

Nopeuttavat paranemisprosessia

Ehkäisevät vammoja


Nilkkatuki nyrjähtäneelle nilkalle

Nämä vakauttavat nilkkatuet tarjoavat nilkoillesi vakautta ja nopeuttavat nyrjähtäneen nilkan paranemisprosessia. Vakauttamisen lisäksi nilkkatuki parantaa jalan verenkiertoa, mikä on tärkeää, jos jalka on päässyt vahingoittumaan.

Jalan nyrjäyttäminen voi tuottaa voimakasta kipua ja nyrjähtäneelle jalalle on yleensä mahdotonta edes varata kehonpainoa. Näitä vakauttavia nilkkasuojia käyttämällä saat nilkoillesi vakaan tuen, minkä ansiosta voit alkaa liikkua nopeammin ja jatkaa jokapäiväisten askareiden suorittamista.

Nilkkatuet urheiluun

Sellaisten urheilulajien, jotka sisältävät nopeita liikkeelle lähtöjä, pysähdyksiä ja kiertoliikkeitä, harjoittajilla on erityisen suuri riski jalan nyrjäyttämiselle. Nilkkatukia käyttämällä vähennät nilkkojen nyrjähtämisriskiä. Nämä nilkkatuet sopivat erinomaisesti jalkapallon, salibandyn, lentopallon tai mailapelien kaltaisiin urheilulajeihin.

Näin käytät nilkkatukia

Nämä nilkkatuet on varustettu kolmella eri lukitustavalla, mikä tarkoittaa, että nilkkatuki kiinnittyy riittävän vakaasti nilkan ympärille. Nilkkatuessa on tavanomainen nyöritys, joka solmitaan kengännauhojen tavoin. Lisäksi nilkkatuki on varustettu kahdella säädettävällä tarranauhalla, joiden avulla voit kiristää tuen sopivan tiukasti henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan.

Artikkelinumero: 088011

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.