Jalkatuki (nyrjähtäneelle jalalle)

Varastossa.

39.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Jalkatuki nyrjähtäneelle jalalle

Vakauttava jalkatuki, jota käytetään vakauttamaan jalkaa ja korjaamaan sen asentoa nyrjähtäneen nilkan yhteydessä. Jalan nyrjähdettyä on tärkeää pitää nilkka vakaassa asennossa, sillä se nopeuttaa paranemisprosessia. 


Vakauttava jalkatuki

Nopeuttaa paranemisprosessia

Pienentää vaivan uusiutumisriskiä


Jalkatuki nopeuttaa paranemisprosessia

Tämän jalkatuen avulla voit nopeuttaa paranemisprosessia nyrjähtäneen jalan yhteydessä. Tuki vakauttaa nyrjähtänyttä nilkkaa, mikä nopeuttaa paranemisprosessia. Jalan nyrjäyttäminen tuottaa useimmiten huomattavaa kipua. Nyrjähtäneelle jalalle on yleensä mahdotonta edes varata kehonpainoa. Tätä vakauttavaa nilkkatukea käyttämälla saat nilkallesi vakaan tuen.

Näin käytät nilkkatukea

Tämä jalkatuki vakauttaa nilkkasi. Aseta jalka jalkatukeen ja kiristä tuki tarranauhan avulla. Vakauttava levy jalkatuen kantapääosan alla estää nilkkaa liikkumasta sivuttain, mikä pienentää nyrjähdyksen uusiutumisriskiä. Samanaikaisesti saat paremman tasapainon, minkä ansiosta voit liikkua kotonasi.

Artikkelinumero: 088013

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.