Kantapääsukat (2 kpl)

Varastossa.

7.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Tukea tarjoavat kantapääsukat

Ohuet ja mukavat kantapääsukat kahdella toiminnolla. Ensinnäkin sukat tukevat nilkkoja, minkä lisäksi ne tarjoavat nilkoille kevyesti vakauttavan vaikutuksen. Lisäksi nämä kantapääsukat toimivat hiertymiä ehkäisevinä kantapäidesi ala- ja takaosille.


Jokapäiväiseen käyttöön

Ehkäisevät kantapäiden hiertymistä

Tarjoavat nilkoille kevyen tuen

Painavat huomattavan vähän


Hiertymiä ehkäisevät

Nämä kantapääsukat ovat ohuet ja niiden paino on lähestulkoon olematon. Tästä huolimatta sukat tarjoavat kantapäillesi miellyttävää suojaa niin arkikäytössä kuin työkengissäkin. Sukat suojaavat sekä kantapäiden ala- että takaosia. Ehkäisevät kantapään ja kengän reunan tuottamaa kitkaa, joka voi aiheuttaa hiertävän ja ärsyttävän tuntemuksen. 

Nilkkoja tukevat

Lisäksi nämä kantapääsukat tarjoavat nilkoillesi kevyttä tukea. Ne voivat lievittää nilkkoihin kohdistuvaa kuormitusta sinulla, joka seisot tai kävelet paljon päivien aikana. 

Artikkelinumero: HI-018

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.