Riippunilkkatuki

Varastossa.

23.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Riippunilkkatuki tukemiseen kenkien kanssa tai ilman kenkiä

Tämä riippunilkkatuki auttaa helpottamaan riippunilkasta kärsivien elämää. Riippunilkkatuki on apuväline, joka nostaa jalkaterää ja helpottaa kävelyä. Tukea voidaan käyttää sisätiloissa ilman kenkiä tai ulkona kenkien kanssa.


Asentoa korjaava riippunilkkatuki

Asettaa jalkaterän oikeaan asentoon

Voidaan käyttää kenkien kanssa tai ilman

Säädettävä koko jalkaterän ja nilkan ympärillä

Toimitus 2-4 päivässä


Riippunilkkatuki kenkien kanssa pidettäväksi

Tämän riippunilkkatuen avulla voit asettaa jalkaterän oikeaan asentoon, vaikka sinulla olisi kengät jalassa. Kiinnitä yksinkertaisesti tarranauha kengännauhojen ympärille (katso kuva) ja säädä sitten jalkaterä haluaamasi kulmaan tarranauhan avulla.

Voidaan käyttää paljaaseen jalkaan tai sukkien kanssa.

Tämä riippunilkkatuki on erityisesti suunniteltu helpottamaan liikkuvuutta ja minimoimaan epänormaalia askellusta sekä kompensoimaan riippunilkan yhteydessä ilmenevää lihasheikkoutta. Riippunilkkahihna nostaa jalkaterän suoraan ja antaa varpaille nostetta. Tämä vähentää kompastumisriskiä jokapäiväisiin esteisiin, kuten kynnyksiin ja mattoihin.

Helpota ja lievitä riippunilkkaa

Tämä riippunilkkatuki on apuväline, joka nostaa jalkaterääsi kävellessäsi. Riippunilkkatuessa on tukea antava, korjaava tai keventävä vaikutus jalkaterällesi. Mutta mikä riippunilkka oikeastaan on? Riippunilkka on tila, jossa säären etuosan lihasryhmä on jostain syystä halvaantunut. Valikoimassamme on useita erityyppisiä riippunilkkakiskoja ja riippunilkkatukia, jotka voivat olla suureksi avuksi, jos kärsit riippunilkasta.

Artikkelinumero: OS-035

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.