Nilkkatuki active

Varastossa.

41.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Stabilisoiva nilkkatuki

Stabilisoiva nilkkatuki, joka tukee nilkan oikeaa asentoa, antaa erinomaisen tuen kun tarvitset nilkalle tukea. Nilkkatukea käytetään esimerkiksi nyrjähdyksissä, kun nilkassa on kipua, tai kun nilkka kaipaa tukea muista syistä. Sopii molempiin jalkoihin.


Stabilisoiva nilkkatuki

Sopii sekä oikeaan että vasempaan jalkaan

Ennaltaehkäisee vammoja

Edistää parantumista

Hyvä laatu


Nilkkatuki antaa stabiliteettia

Nämä stabilisoivat nilkkatuet stabilisoivat nilkkojasi ja edistävät esimerkiksi nyrjähdyksen parantumista. Nilkkatuet stabilisoivat niveltä ja edistävät jalan verenkiertoa, mikä on tärkeää jalkavamman hoidossa.

Nyrjähtänyt nilkka voi olla äärettömän kipeä ja sillä on pääsääntöisesti mahdotonta kannatella painoa. Käyttämällä näitä stabilisoivia nilkkatukia saat nilkan nivelille tukea, minkä ansioista pääset nopeammin liikkumaan ja jatkamaan arjen askareita.

Nilkkatuki sopii urheiluun

Urheilijat jotka lajeissaan suorittavat nopeita lähtöjä, pysäytyksiä ja kierreliikkeitä ovat nilkkanyrjähdysten suurimmassa riskiryhmässä. Käyttämällä nilkkatukea ehkäiset nilkan nyrjähtämistä. Nämä nilkkatuet sopivat erinomaisesti esimerkiksi jalkapallon, salibandyn, lentopallon tai mailapelien pelaajille.

Artikkelinumero: OS-031

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.