Nilkkatuet (2 kpl)

Varastossa.

24.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Nilkkatuet (2 kpl) kompressiolla

Tukevat nilkkatuet kompressiolla, jotka parantavat verenkiertoa ja vakauttavat nilkkoja. Nilkkatuet tarjoavat fantastista tukea sekä vammojen ehkäisemiseksi että nilkkavaivoista toipumiseksi. 


Tarjoavat tukea nilkoille

Parantavat verenkiertoa

Antavat vakaan kompression

Erittäin korkealaatuiset

One-size – yksi koko sopii kaikille


Korkealaatuiset nilkkatuet

Nämä tukevat nilkkatuet on ergonomisesti muotoiltu pehmeästä, joustavasta kankaasta, joka parantaa verenkiertoa nilkkojen ympärillä. Lisääntynyt verenkierto antaa keholle paremman vastustuskyvyn tulehduksia ja sairauksia vastaan. Nilkkatuet edesauttavat myös lämmön säilymistä nilkoissa sekä tarjoavat miellyttävän kompression.

Tukevat nilkkatuet arkeen

Nämä nilkkatuet ovat täydelliset niille, jotka seisovat tai kävelevät työssään paljon, tai joilla on heikentynyt verenkierto. Säädettävät soljet nilkkojen ympärillä tarjoavat yksilöllisen istuvuuden ja tekevät nilkkatuista sopivat kaikenkokoisiin nilkkoihin. Nilkkatuet sopivat käytettäviksi yhtä hyvin niin töissä kuin vapaa-ajallakin. 

Nilkkatuet urheiluun

Nämä nilkkatuet sopivat erinomaisesti urheilulajeihin ja niitä käyttämällä voit tarjota nilkoillesi lisätukea. Nilkkatuet voivat tarjota tervetullutta lisätukea eri urheilulajeihin, kuten juoksuun, salibandyyn, jalkapalloon tai sulkapalloon, joissa nilkat työskentelevät nopeissa liikkeissä. 

Artikkelinumero: 088005

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.