Nilkkasukat kompressiolla

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Nilkkasukat kompressiolla (2 kpl)

Tukevat, kompressiota tarjoavat nilkkasukat, jotka parantavat verenkiertoa ja tarjoavat vakautta nilkoille. Nilkkasukat sopivat optimaalisesti sinulle, esimerkiksi urheilet tai liikut runsaasti työssäsi. Sukat ovat mukavat ja sopivat kaikenkokoisille jaloille.


Tukevat nilkkasukat

Nilkkoja vakauttavat

Verenkiertoa parantavat

Miehille ja naisille


Käytetään urheilussa tai arjessa

Nämä tukisukat sopivat hyvin käytettäväksi arjessa tai urheillessa. Kompressiosukat vakauttavat nilkkoja ja tarjoavat jaloille miellyttävää tukea. Verenkierto paranee ja sukkien ansiosta jalat pysyvät lämpiminä koko päivän ajan. Koska nämä nilkkasukat tarjoavat kompressiota ja on varustettu liukumattomilla pohjilla, ne ovat ihanteellinen valinta myös erittäin intensiivisiin urheiluaktiviteetteihin. 

Tukisukat töihin

Jos istut tai seisot töissäsi pitkiä aikoja, sinulla on huomattava riski jalkojesi verenkierron heikentymiselle, mikä ehkäisee veren kerääntymistä jalkoihin. Näitä kompressiosukkia käyttämällä voit parantaa verenkiertoa väsyneissä jaloissasi.

Saatavana mustan värisinä, koossa 35–44

Tukisukat toimitetaan pareina kahden kappaleen pakkauksessa. Käsinpesu 30 asteessa ja kuivaus huoneenlämmössä.

Artikkelinumero: 428

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.