Nilkkatuet active (2 kpl)

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Nilkkatuet active (2 kpl)

Urheiluun kehitetyt nilkkatuet, jotka tarjoavat erinomaista tukea nilkoille. Nilkkatukia käytetään sekä ennaltaehkäisevään tarkoitukseen että toipumiseen nilkan tai akillesjänteen vammoista.


Tarjoavat tukea nilkoille

Parantavat verenkiertoa

Ehkäisevät vammoja

Täydelliset urheiluun


Nilkkatuet urheiluun

Liikkeessä ollessaan nilkka altistuu luonnottomille asennoille ja huomattavalle kuormitukselle. Vammojen ehkäisemiseksi on siitä syystä tärkeää tarjota nilkoille lisätukea treenaamisen ja muiden fyysisten aktiviteettien yhteydessä. Nämä nilkkatuet on kehitetty sopimaan sekä miehille että naisille. Käytön jälkeen ne voidaan helposti pestä käsin.

Elastinen kangas tarjoaa nilkoille kompressiota ja parempaa verenkiertoa. Kankaalla on lisäksi lämmittävä vaikutus samalla, kun jalat pääsevät hengittämään.  

Nilkkatuet juoksuun, jalkapalloon ja muuhun urheiluun

Nämä nilkkatuet ovat erityisen hyödylliset sinulle, joka harrastat juoksua sisältäviä lajeja, kuten juoksua, jalkapalloa, salibandya tai muita urheilulajeja, joissa nillkat alstistuvat huomattavalle kuormitukselle. Täydelliset käytettäviksi myös tenniksessä, sulkapallossa, lentopallossa tai vastaavissa lajeissa.

Artikkelinumero: 088008

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.